Opel Mokka. 4×4 = vairāk prieka no katra riteņa

MOKKA X vienmēr lepojas ar saķeri. Sarežģītos apstākļos papildaprīkojumā pieejamā inteliģentā 4×4 pilnpiedziņa uzlabo vilkmi, stabilitāti un kontroli.

 Pilnpiedziņas sensori uzrauga galvenos aspektus, piemēram, riteņu griešanās ātrumu

  • Ja nepieciešams, tā pārslēdzas no priekšpiedziņas uz pilnpiedziņu
  • Piedziņas spēks tiek sadalīts starp priekšējo un aizmugurējo asi
  • Ideāli piemērota braukšanai pa melno ledu pilsētā, dubļainiem bezceļiem vai sniegu

SLĪPUMĀ AR VĒSU PRĀTU.

 Neatkarīgi no tā, vai braucat pa stāviem kalniem, kalnainām pilsētas ielām vai vienkārši vēlaties novietot automašīnu slīpumā, palīgmehānisms braukšanas uzsākšanai kalnā un palīgmehānisms braukšanai no kalna novērš risku aizripot uz nepareizo pusi.

  1. Palīgmehānisms braukšanas uzsākšanai kalnā HSA. Ja uzsākat braukšanu vai novietojat automašīnu slīpumā, HSA uz brīdi saglabā spiedienu bremžu sistēmā. Tas novērš risku aizripot uz nepareizo pusi.
  2. Palīgmehānisms braukšanai no kalna HDC. HDC kontrolē ātrumu, braucot lejup no kalna, lai jums nebūtu jāuztraucas par bremzēšanu pat stāvās nogāzēs vai izbraucot no stāvvietām.

EFEKTIVITĀTE BŪTISKĀKAJĀS JOMĀS.

 Jauda ir ārkārtīgi patīkama, ja to apvieno ar kontroli, tādēļ mēs izstrādājam inteliģento 4×4 pilnpiedziņas sistēmu un jaunus, ekonomiskus dzinējus modelim MOKKA X.

PLŪSTOŠA PĀRNESUMU PĀRSLĒGŠANA.

Ērtā 6 pakāpju automātiskā pārnesumkārba vai manuālā 5 vai 6 pakāpju pārnesumkārba, lai vadību uzņemtos pats? Jums tikai jāizlemj, kura MOKKA X pārnesuma ir vislabāk piemērota jums.

SAMAZINIET DEGVIELAS PATĒRIŅU UN IZMEŠU DAUDZUMU.

Lai samazinātu izmaksas par degvielu un savu ekoloģiskās pēdas nospiedumu, meklējiet ecoFLEX emblēmu un vaicājiet pēc Start/Stop sistēmas, kas ir pieejama ar degvielu taupošo un izmešus samazinošo ecoFLEX tehnoloģijas paketi.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment