Opel Mokka – izturīga, izsmalcināta un dinamiska

opel-mokka_2012_apvidus_1512150816_1

Plūstošie izliekumi un stingrā stāja rada jaunu autobraukšanas stilu. Opel Mokka ir izsmalcināta, moderna automašīna, kas jebkur jūtas kā mājās. 

Tā ir vienkārša un sportiska

Sākot no mērķtiecīgās priekšpuses un izteiksmīgā profila līdz pat noapaļotajai aizmugurējai daļai, Opel Mokka apvieno sportisku harizmu ar praktiskumu ikdienas lietošanā.

opel_mokka_exterior_view_384x216_mok14_e02_055

Virsbūves dizains

Opel Mokka piedāvā liela izmēra apvidus automašīnu stila iezīmes. Tās priekšējā daļa ir pievilcīga jau no pirmā acu uzmetiena. Tajā visam ir savs mērķis, pat lielo ārējo atpakaļskata spoguļu patīkamajai un noapaļotajai formai. Tomēr izskatam nav tikai funkcionāla nozīme.

Opel Mokka siluets rada tikpat spēcīgu iespaidu kā tā mērķtiecīgā un platā stāja. Tā ir gluži kā noapaļots, sportisks ķīlis. Uz augšu vērstās vidusdaļas līnijas ir spēcīgas un atlētiskas, taču nerada agresīvu iespaidu. Īsās pārkares un noapaļotās riteņu arkas izceļ spontāno raksturu. Tā ir automašīna, kas ļaus Jums vienmēr un visur justies kā mājās.

Vienkāršais, noapaļotais aizmugures dizains papildina rūpīgi veidotos sānus. Izceļot plato stāvu, aizmugurējā stikla apdare ir lieliski saskaņota ar liekto vējstiklu. Vidusdaļas līnijas līgani saplūst dzidros, elegantos aizmugurējos lukturos, un apakšējās kontūras kā rotaļādamies noapaļojas izteiksmīgajos aizmugurējos buferos. Automašīnas izskats ir nevainojams, aerodinamisks un lietišķs, jo tāda tā arī ir.

Aerodinamisko efektivitāti nodrošina arī modernais priekšējais apakšējais spoileris, bet aerodinamiskais radiatora režģis optimizē gaisa plūsmu dzinēja nodalījumā. Zem automašīnas pirms aizmugurējiem riteņiem atrodas vēja novirzītāji, bet aiz tiem – gaisa lāpstiņas. Tas viss palīdz aizmugurējam spoilerim un vienkāršajai, noapaļotajai aizmugurējai daļai nodrošināt brīvu gaisa plūsmu. Cx faktors, kas ir tikai 0,360, ir daudz labāks kā vidējais rādītājs klasē un ir svarīgs elements Opel Mokka ekonomijas un stabilitātes nodrošināšanā.

Salona dizains

opel_mokka_interior_view_384x216_mok145_i03_066

Opel Mokka iekšpusē Jūs atradīsiet kvalitāti un komfortu. Plašā un patīkamā telpa, augstie, ērtie sēdekļi, parocīgi izvietotās vadības ierīces un augstvērtīgā apdare papildina šo plašuma izjūtu. Skārienam tīkamie Black vai Cocoa krāsas apdares materiāli, gludās metāliskās detaļas un hromētie mērinstrumentu ietvari izceļ automašīnas klasisko izskatu.

Veids, kā mērinstrumentu panelis aizsniedzas līdz durvīm ar Opel raksturīgo spārna stilu, palielina plašuma sajūtu un izkārtojumu, turklāt izskatās lieliski. Mērinstrumenti un ekrāni ir skaidri, piemērotā izmērā, optimāli izvietoti un viegli nolasāmi. Durvju rokturiem un vadības ierīcēm, pat lielajām ventilācijas atverēm ir izturīgs, augstvērtīgs izskats un stils. Visa apkārtējā noskaņa liecina par gatavību piedzīvojumam.

Izsmalcinātas detaļas, lielisks komforts un augsta kvalitāte pieejama viscaur Jūsu Opel Mokka. Ja pasažieri aizmugurējā sēdeklī ir mazi bērni, Jūs novērtēsiet augstās un plaši atveramās durvis, kas atvieglo bērnu sēdeklīšu uzstādīšanu un bērnu iesēdināšanu tajos. Ja pasažieri ir vecāki bērni vai pieaugušie, sēdekļu komforts, ērtie mantu glabāšanas nodalījumi un vieglā iekāpšana katru braucienu padarīs vēl patīkamāku. Ja Jums nepieciešams vairāk vietas, 60/40 dalīto aizmugurējo sēdekli var viegli pacelt vai nolocīt tā atzveltni, lai šo papildu vietu iegūtu. Salona dizainā uzsvars likts uz Jums, Jūsu vajadzībām un Jūsu dzīvesveidu.

Raksts sadarbībā ar: autofavorits

Avots:  opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment