Opel Movano. Bauda braukt!

Vienlīdz svarīgi ir gan kur, gan kā jūs sēžat. Vienalga, vai transportlīdzekli vadāt pats vai to dara citi, ir svarīgi, lai pēc dienas, kas pavadīta pie stūres, veselu nedēļu nebūtu jāmokās ar muguras sāpēm.

Opel Movano kabīne, sākot no sēdekļu izvēles un beidzot ar ergonomiski novietoto transmisijas sviru un augstumā regulējamo stūri, ir paredzēta autovadītāja labsajūtas nodrošināšanai un vieglākam automašīnas darbam, esot ceļā dienu no dienas.

Navi 80 IntelliLink

Iegūstiet navigācijas sistēmu, kurā ietverta visa Eiropa un viedtālruņu integrēšanas iespējas, izmantojot IntelliLink. 7 collu augstu novietots krāsu skārienekrāns ar 3D/2D skatīšanās režīmiem. Bluetooth® atbalsts brīvroku tālrunim un audio straumēšanai. Divu uztvērēju radio ar tālvadības pogām uz stūres, daudzfunkcionālu programmēšanu, CD atskaņotāju un papildaprīkojumā pieejamu DAB. Balss vadība tālrunim un navigācijai. Dinamiskā navigācija ar saglabātām kartēm, kas var tikt atjauninātas, izmantojot USB. TomTom Live pakalpojumi ietver precīzu reāllaika informāciju par satiksmi, brīdinājumus par fiksētiem un portatīviem radariem uz ceļa, vietējos meklēšanas un laikapstākļu pakalpojumus.

Gaisa kondicionēšanas sistēma

Uzlabota darba vide jebkādos laikapstākļos. Pieejama papildaprīkojumā, iekļauta Klimata paketē, uzlabo darba apstākļus.

Priekšsildītājs
Tūlītējs klimata komforts un tīri logi uzreiz pēc iedarbināšanas. Pieejams ar ieprogrammējamu taimeri, kas uzrauga arī kabīnes temperatūru un apsildes ciklu.

Ērts autovadītāja sēdeklis

Papildaprīkojumā pieejami augstumā regulējami dziļi profilēti sēdekļi ar regulējamu muguras un roku balstu. Pieejams arī blakussēdētājam.

Amortizēts autovadītāja sēdeklis
Pieejams papildaprīkojumā un ideāli piemērots braukšanai pa nelīdzeniem apgabaliem vai tāliem pārbraucieniem, regulējams 4 virzienos, ar fiksētu rokas balstu. Arī piekares jutīgums ir regulējams.

Rakstu iesaka:
Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment