Opel OnStar palīdzība uz ceļa!

Salūzusi automašīna? OnStar! Nakts laikā uz ceļa saplīsusi automašīna un mobilā tālruņa akumulators ir izlādējies? Vienkārši nospiediet OnStar pakalpojumu pogu, lai izveidotu savienojumu ar Opel palīdzību ceļā.

Salūzusi automašīna? OnStar!

Automašīna salūzusi nepazīstamā vietā? Un mobilajam tālrunim ir vājš tīkla pārklājums? Vai izlādējies tālruņa akumulators? Nospiediet pakalpojumu pogu un sazinieties ar OnStar konsultantu.1 Konsultants piefiksēs jūsu problēmu un palīdzēs to atrisināt. OnStar sazināsies ar Opel “Palīdzība uz ceļa” pakalpojumu sniedzēju un, ja jūsu automašīna atbildīs Opel „Palīdzība uz ceļa“ noteikumiem, tie bez maksas nosūtīs uz jūsu atrašanās vietu profesionālu servisa.

OnStar pakalpojumi ir jāaktivizē, tie ir atkarīgi no mobilā tīkla pārklājuma un GPS pieejamības. Pēc izmēģinājuma perioda tiek piemērota maksa. OnStar abonēšanas paketes var atšķirties no bezmaksas izmēģinājuma perioda paketē iekļautajiem pakalpojumiem. Dažas funkcijas var nebūt pieejamas konkrētos modeļos vai apdares versijās. Piemērojami nosacījumi.

2 Ja automašīnai nav spēkā Opel „Palīdzība uz ceļa“vai tā neatbilst noteikumiem, Opel Palīdzība uz ceļa” pakalpojuma sniedzēji var pieprasīt samaksu par saviem pakalpojumiem.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment