Opel Vivaro. Plašs, komfortabls un ērts

Sliktas organizācijas dēļ var nākties izniekot dārgo laiku. Opel Vivaro piešķir komfortam un ietilpībai jaunu kvalitāti.

Autovadītāja komfortu nodrošina mērinstrumentu panelī iebūvētās transmisijas sviras augstais novietojums, augstumā un dziļumā regulējams stūres statnis ar informācijas un izklaides sistēmas tālvadību, 6 virzienos regulējams sēdeklis ar rokas balstu un muguras balstu un pārskatāms mērinstrumentu izvietojums.

Radīts uzņēmējdarbībai

Vienkārši noņemama planšete, kuru iespējams nostiprināt vertikālā pozīcijā, ļauj turēt svarīgus dokumentus pie rokas, tādējādi ietaupot laiku, kuru aizņemtu to meklēšana. Mobilajā birojā ietilpst:

  • Biroja sēdeklis ar nolokāmu vidējā sēdekļa atzveltni un noņemamu planšeti un planšetdatora vai klēpjdatora turētāju
  • Viedtālruņa dokstacija mērinstrumentu paneļa augšpusē
  • Planšetdatora dokstacija mērinstrumentu paneļa augšējā daļā

Papildu komfortam pieejama arī transportlīdzekļa atvēršana un iedarbināšana bez atslēgas un selektīvā durvju slēgšanas sistēma.

Augstākās klases informācijas un izklaides sistēmas

Jūsu izvēlei pieejama virkne progresīvu informācijas un izklaides sistēmu. DIN R16 BT USB radio un dubultais DIN CD18 BT USB radio ir aprīkots ar Bluetooth® audio straumēšanas funkciju un brīvroku tālruni, USB pieslēgvietām priekšējā panelī un ārējo USB pieslēgvietu pārnēsājamo ierīču pievienošanai.

Navi 50 sistēmā ir iekļauts arī 7 collu skārienekrāns ar Rietumeiropas vai Austrumeiropas karšu pārklājumu. Bezmaksas AHA lietojumprogramma pievienotiem viedtālruņiem ļauj piekļūt tādām sociālo mediju platformām kā Facebook vai Twitter, kā arī interneta radiostacijām, izmantojot skārienekrānu. iPhone viedtālruņiem pieejama arī Siri balss atpazīšanas sistēma. Klāsta augšgalā esošā Navi 80 IntelliLink sistēma ietver arī tādas papildu funkcijas kā 3D skatu no augšas, progresīvu balss vadību un Bluetooth® audio straumēšanu. Displejs darbojas arī kā atpakaļskata kameras ekrāns.

Vairāk komforta. Mazāk stresa

Opel Vivaro salona klimata regulēšanas iespējas ietver manuālo gaisa kondicionēšanas sistēmu un elektronisko klimata kontroli ECC autovadītāja kabīnei. Atpakaļskata kamera attēlo ceļu aizmugurē un ļauj apbraukt šķēršļus. Navigācijas sistēmas skārienekrānā tiek attēloti dinamiski norādījumi, bet salona atpakaļskata spogulī – statiski norādījumi.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment