Opel Vivaro Tourer un Life: liels, komfortabls furgons biznesam un ceļojumiem

Frankfurtes Starptautiskajā Motoršovā (IAA) savu pirmizrādi piedzīvoja jaunie pasažieru furgoni Vivaro Tourer un Vivaro Life.

Pateicoties daudzajām konfigurācijas iespējām, Vivaro jau ir vispopulārākais Opel komercauto. Kopā ar jaunajiem, īpaši ērtajiem un universālajiem pasažieru variantiem, lielā, daudzfunkcionālā kravas versija tagad uzsāks jaunu nodaļu. Vienmēr pieejamas tehnoloģijas: biznesa klases aprīkojums un vieglajai automašīnai līdzvērtīgs komforts, pasažieru sēdvietu dažādās konfigurācijas iespējas, kā arī inovatīvas tehnoloģijas un palīdzības sistēmas, tai skaitā standartaprīkojumā iekļauta kruīza kontrole ar ātruma ierobežotāju.

Jaunais Vivaro Tourer ir ideāli piemērots pirmās klases biznesa atpūtas telpai. Otro sēdekļu rindu ar “Easy Entry” funkciju vienkārši var pagriezt par 180 grādiem, radot pievilcīgu aicinošu vidi, kurā pasažieri var sēdēt viens otram pretī. Ietilpīgais furgons ir vēl ērtāks ar papildus pieejamiem diviem 360 grādu grozāmiem sēdekļiem un salokāmu galdiņu. Portatīvos datorus un citas mobilās ierīces var viegli savienot ar USB pieslēgvietu un 220 voltu rozeti. LED sistēma nodrošina plašu iekšējo apgaismojumu. Vivaro Tourer piedāvā arī ekskluzīvu ārējo izskatu, ko akcentē spīdīgi melni durvju un bagāžas nodalījuma rokturi, tonēti logi un 17 collu vieglmetāla diski.

Savukārt jaunais Vivaro Life ir ideāls kemperis un atpūtas furgons. Īpašnieki var vienkārši doties ceļā un baudīt ilgāku atpūtu, kur vien viņi vēlas – pat ja tas ietver nakšņošanu. Pateicoties tā gudrajam un fleksiblajam aprīkojumam, Vivaro Life ir ideāli piemērots tūrisma braucienam ar visu ģimeni vai spontānam nedēļas nogales ceļojumam divatā. Standarta grozāmie atsevišķie sēdekļi otrajā rindā un kustīgs trešās rindas sēdeklis, kas aprīkots ar gudru mehānismu dažu sekunžu laikā var tikt pārvērsts par komfortablu gultu, un ļauj dzīvesstila furgonu pārveidot par mājīgu vietu, kur gulēt ar augstāko komfortu. Papildiespējas iekļauj tonētus logus, saliekamo galdu starp otro un trešo rindu, kā arī papildu sildītāju, kas nodrošina komfortablu temperatūru arī ziemas mēnešos.

Tāpat kā Vivaro Tourer, Vivaro Life standarta versijā pieejams LED salona griestu apgaismojums, USB porti un rozete pasažieru nodalījumā. Standarta versijā ir iekļauta arī gaisa kondicionēšana / automātiskā klimata kontrole, parkošanās asistents un daudzas citas funkcijas, kā arī lielisks komforta līmenis arī vadītājam un priekšā sēdošajam pasažierim. Abi var baudīt relaksējošu braucienu, pateicoties sešos virzienos regulējamiem sēdekļiem ar roku balstiem, jostasvietas balstu un sānu drošības spilveniem.

 Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!