Opel Zafira – elegants, sportisks un uzreiz piesaista uzmanību

opel_zafira_tourer_exterior_view_768x432_zat14_e02_004

Opel Zafira Tourer, kuras izveidei iedvesma tika gūta no augstākās klases ātrvilcienos izmantotajām tehnoloģijām un greznības, demonstrē jaunu pieeju braukšanas daudzpusībai. Grezns komforts līdz pat septiņām personām ar augstākās klases braukšanas īpašībām, ko ieskauj lielisks dizains.

Sportiska un izsmalcināta

Sākot no izteiktajiem bumeranga formas priekšējiem lukturiem līdz elegantajām aizmugurējās daļas detaļām, Opel Zafira Tourer no jauna nosaka vienkabīnes automašīnu stilu. Tās profils ir elegants, sportisks un uzreiz piesaista uzmanību.

Ārējais dizains

Izsmalcinātais priekšpuses dizains ar bumeranga formas priekšējo lukturu ietvariem, Opel raksturīgie spārnu formas dienas braukšanas gaismu lukturi, izteiktais trapecveida režģis un slaidie A balsti rada dinamisku un progresīvu izskatu. Slīpais vējstikls vēl vairāk izceļ šīs automašīnas sportisko izskatu.

Plūstošās, aerodinamiskās līnijas automašīnas sānos piešķir Opel Zafira Tourer siluetu, kas atgādina ātrvilcienus, no kuriem arī iedvesmojusies dizaineru komanda. Viduslīnija aizmugurējā daļā paceļas uz augšu, piešķirot automašīnai dinamiskāku formu, ko izceļ Opel „asmens” motīvs, kas arī virzās uz augšu D balstu virzienā.

Priekšējo lukturu spārnu forma atkārtojas arī aizmugurējos lukturos, kurus var papildināt ar LED tehnoloģiju. Horizontālais hromētais stienis ar Opel logotipu iestiepjas dalītajos lukturu ietvaros, piešķirot Opel Zafira Tourer platu, sportisku stāju un radot vēl vienu augstākās klases dizaina niansi. Kopējais iespaids – šī automašīna piedāvā vienmērīgu, ērtu braukšanu.
Interjera dizains

scd

Opel Zafira Tourer salona dizainam raksturīgs plašas telpas un kvalitātes apvienojums, ko var gan saskatīt, gan sajust. Patīkamie materiāli kopā ar pārdomātām salona krāsu kombinācijām rada tūlītēju un paliekošu augstākās klases iespaidu.

Priekšējie sēdekļi ar īpaši plašu attāluma regulēšanas diapazonu vairo augstākās klases sajūtu. Uzlabots ir arī priekšējā paneļa, mērinstrumentu paneļa un mērinstrumentu dizains.

Standarta versijas gaisīgo atmosfēru iespējams vēl vairāk uzsvērt ar papildaprīkojumā pieejamo panorāmas vējstiklu, kas ir lieliski saskaņots ar pilna garuma jumta stikla lūku. Tas rada relaksējošu atmosfēru, gandrīz kā atrodoties zem klajas debess.

Drive

sdc

Zafira Tourer Edition pamatā veidotā Zafira Tourer Drive ar tikpat bagātīgu aprīkojumu ir īsts stila paraugs, ko papildina ekskluzīvā un patīkamā Drive salona apdare un papildaprīkojumā pieejamie greznie 17 vai 18 collu vieglmetāla diski. Vēl lielākam komfortam iespējams izvēlēties ergonomiskos AGR sertificētos sporta sēdekļus ar auduma vai ādas apdari, par kuriem garos braucienos īpaši pateicīga būs jūsu mugura.

Īpašā Drive emblēma apliecina, ka ir pieņemts ļoti īpašs lēmums.

Raksts sadarbībā ar: autofavorits

Avots:  opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment