Organisma attīrīšana ar auzām: ārstē alerģijas, aknu saslimšanas un izdzen parazītus

Attīrīšanās ar diedzētām auzām

Šeit ir vienkāršāks veids. Tiesa, tas prasīs nedaudz laika un pacietības, jo būs jāgaida, līdz auzas uzdīgs. Lai paātrinātu procesu, ietiniet auzu graudus mitrā marlē. Asni parādīsies 2-3 dienu laikā. Atcerieties uzturēt mitrumu.

Diedzētos graudus noskalo un pievieno ūdeni proporcijā 1:3. Liek uz mazas uguns un uzvāra, tad atver vāku un ļauj vārīties vēl 1,5-2 stundas, tad noņem no uguns un ļauj atdzist. Kad atdzisis, izkāš caur marli un atdzesē. Tā ir ikdienas norma, pagatavoto buljonu nav ieteicams uzglabāt ilgāk par dienu. Dzer siltu. Pie šī novārījuma jāpierod, jo tam ir ļoti specifiska garša.

Attīrīšana pret alerģijām, aknu slimībām, parazītiem

Auzas izmanto arī, lai atbrīvotos no dažāda veida organismā mītošiem parazītiem. Dažreiz tām pievieno zelta stīgas uzlējumu. Šis maisījums palīdz arī aknu slimību un progresējošu alerģisku reakciju gadījumā.

Lai to pagatavotu, katliņā jāielej glāze mazgātu auzu un jāaplej ar 5 glāzēm ūdens. Pēc tam vāra uz lēnas uguns 4 stundas. Pēc tam masu sajauc ar 3-4 zelta stīgas gabaliņiem. Iegūto lipīgo šķidrumu dzer pa 1 glāzei 2-3 reizes dienā. Tas labi sader ar pienu un medu. Uzglabāt ledusskapī un pirms lietošanas uzsildīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment