Orģinālā uzkoda – hotdogu pica, kas būs iecienīta ne tikai bērnu, bet arī pieaugušo vidū

Hotdoga pica – oriģinālākais šīs sezonas našķis, kurā apvienota pica ar hotdoga elementiem. To ir viegli ēst, nolaužot gabaliņu

Kopš pica ir kļuvusi par vienu no populārākajiem ēdieniem pasaulē, pavāri visā pasaulē sacenšas oriģinalitātē, iztēles bagātībā un spējā pārvērst šo vienkāršo našķi par kaut ko neticamu un negaidītu. Šāds variants, lai gan izskatās neparasti, vairs nepārsteigs daudzu picēriju apmeklētājus – to jau ir paspējuši nogaršot un iemīļot. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.

Pagatavošana:

Piecas no sešām desiņām izkārtojam gar mīklas malas apkārtmēru, atkāpjoties apmēram 3 cm no malas. Tagad veicam iegriezumus starp desiņām un uzmanīgi ietinam katru no tām mīklā. Katru desiņu kopā ar mīklu sagriežam četrās daļās un pagriežam par 90°, lai picas mala pilnībā sastāvētu no mazajiem hotdogiem.


Picas centrā izklājam tomātu mērci. Pēc tam uz lēnas uguns uzsildām saldo krējumu, sieru un sinepes, līdz izveidojas viendabīgs krēms. To arī izklājam uz picas.


Visbeidzot pievienojam gabaliņos sagrieztus gurķīšus un atlikušās desiņas, pārkaisām ar ceptiem sīpoliem. Tad apsmērējam mīklu ar sakultu olu un liekam cepeškrāsnī – 20 minūtes 180 °C temperatūrā.

Lasi vēl: Miesnieks dalījās pieredzē kādu gaļu nekad nevajadzētu pirkt, ir kādas nianses kuras būtu jāzina

Sastāvdaļas:
1 porcija picas mīklas (∅ apmēram 35 cm)
6 Vīnes desiņas
75 ml tomātu mērces
50 ml saldā krējuma
50 g rīvētas mocarellas
1 ēdamkarote sinepju
3 marinēti gurķīši
3 ēdamkarotes ceptu sīpolu
1 ola
Izskatās kā klasiska vecpuiša vakariņas. Nu, un tad? Toties garša ir izcila!