Pagatavošana:
Nomazgājiet kartupeļus un burkānus un vāriet, līdz tie ir gatavi. Tas aizņems apmēram 20 minūtes. Tad pārlej ar aukstu ūdeni. Novāriet olas un ievietojiet tās aukstā ūdenī. Pēc tam tās nomizo un sagriež kubiņos.
Lasi vēl: Saldumi svētkiem: apelsīnu sukādes
Kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos. Atdaliet kūpinātas makreles fileju no asakas un ādas. Sagriež nelielās šķēlītēs.
VIDEO:
Svaigus gurķus sagriež mazos kubiņos. Sīpolus nomizo, smalki sagriež un sajauc ar etiķi. Visas sagatavotās sastāvdaļas sajauc lielā bļodā, pievieno zirnīšus, sāli un piparus. Pārlej ar majonēzi.
Tevi arī varētu interesēt
Starp citu, kūpinātu skumbriju var aizstāt ar ceptu skumbriju. Vienkārši cepiet veselu zivii folijā līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Tās cepšana aizņems pusstundu.
Tevi noteikti interesēs
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Balkonu stiklojums ir aizliegts: tiek skaidrots kurās valstīs draud demontāža un kādas var būt sekas
- Ko Latvijā nedrīkst darīt un nedrīkst likt uz daudzdzīvokļu māju balkoniem – var pienākties pat sods
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām








