Pagatavošana:
Nomazgājiet kartupeļus un burkānus un vāriet, līdz tie ir gatavi. Tas aizņems apmēram 20 minūtes. Tad pārlej ar aukstu ūdeni. Novāriet olas un ievietojiet tās aukstā ūdenī. Pēc tam tās nomizo un sagriež kubiņos.
Lasi vēl: Saldumi svētkiem: apelsīnu sukādes
Kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos. Atdaliet kūpinātas makreles fileju no asakas un ādas. Sagriež nelielās šķēlītēs.
VIDEO:
Svaigus gurķus sagriež mazos kubiņos. Sīpolus nomizo, smalki sagriež un sajauc ar etiķi. Visas sagatavotās sastāvdaļas sajauc lielā bļodā, pievieno zirnīšus, sāli un piparus. Pārlej ar majonēzi.
Starp citu, kūpinātu skumbriju var aizstāt ar ceptu skumbriju. Vienkārši cepiet veselu zivii folijā līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Tās cepšana aizņems pusstundu.
Tevi noteikti interesēs
- Lai gan daudzi autovadītāji Latvijā joprojām brauc ar šādu ”tūningu”, par to uz ceļa var ne tikai anulēt TA, bet arī piemērot sodu
- ”Omniva” gatavojas īpašnieka maiņai: ko tas nozīmē un kā tas varētu skart klientus
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Liene vienmēr kautrējās pat to, ka viņas māsa strādā par kasieri vietējā Topā; apzināti noklusēju informāciju gadiem
- Eiropas Komisija sāk pārkāpumu procedūru pret Latviju
- Saeima apstiprina pretrunīgi vērtētās Darba likuma izmaiņas: zināms, kas mainīsies darba devējiem un darbiniekiem – kuri “iegūs” vairāk









