Pagatavošana:
Nomazgājiet kartupeļus un burkānus un vāriet, līdz tie ir gatavi. Tas aizņems apmēram 20 minūtes. Tad pārlej ar aukstu ūdeni. Novāriet olas un ievietojiet tās aukstā ūdenī. Pēc tam tās nomizo un sagriež kubiņos.
Lasi vēl: Saldumi svētkiem: apelsīnu sukādes
Kartupeļus un burkānus sagriež kubiņos. Atdaliet kūpinātas makreles fileju no asakas un ādas. Sagriež nelielās šķēlītēs.
Svaigus gurķus sagriež mazos kubiņos. Sīpolus nomizo, smalki sagriež un sajauc ar etiķi. Visas sagatavotās sastāvdaļas sajauc lielā bļodā, pievieno zirnīšus, sāli un piparus. Pārlej ar majonēzi.
Starp citu, kūpinātu skumbriju var aizstāt ar ceptu skumbriju. Vienkārši cepiet veselu zivii folijā līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Tās cepšana aizņems pusstundu.
Tevi noteikti interesēs
- Maijs bija aprīlī. Sinoptiķis vīlies par jauno prognozi: “Mēs nevaram runāt par siltumu”by Sandra Ločmele
- Sinoptiķi pastāstījuši, kāds laiks gaidāms pēc 11.maija – patīkamas pārmaiņas netiek solītasby Sandra Ločmele
- Krējumā sautētas vistas sirsniņas – vienkārša, ekonomiska un garda maltīteby Anete Vītola