Padomi kā apmānīt savu ķermeni – tagad zināsi kā ātri un efektīvi mazināt sāpes!

Piedāvājam uzzināt kā nedaudz apmānīt ķermeni, lai mazinātu akūtas sāpes vai diskomfortu ārkārtas situācijās! Noderēs ikvienam!

 

1. Ja jums ir nejūtīga/notirpusi roka
Ar šo problēmu tiksi galā ar galvas kustināšanu. Roku/plaukstu nejūtīgumu vai notirpšanu visbiežāk izraisa kakla muskuļu nospiestie nervi. Motorās aktivitātes palīdz atbrīvot nervus un roku jutīgums atjaunosies.

2. Ja Jums ir apgrūtināta elpošana deguna aizlikuma dēļ
Piespiediet mēli pret auksleju un ar pirkstu masējiet zonu starp uzacīm. Tas atvieglos deguna nosprostojumu 20 sekunžu laikā.

3. Ja naktī kuņģa dedzināšana neļauj iemigt
Mēģiniet gulēt uz kreisā sāna. Ir pierādīts, ka šis ķermeņa stāvoklis samazina sālsskābes pāriešanu no vēdera uz barības vadu.

4. Ja Jums ir zobu sāpes
Sāpju mazināšanai palīdzēs ledus kubiņa paberzēšana tajā plaukstas daļā, kas veidojas starp īkšķi un rādītājpirkstu. Tādējādi jūs bloķējat sāpju signālus no sāpoša zoba uz smadzenēm.

5. Ja jūs apdedzinājāt pirkstu
Samaziniet čūlu parādīšanās varbūtību apdegumu vietā, piespiežot ar otru roku apdeguma vietu. Tas, protams, ne visai efektīvi palīdzēs tikt galā ar sāpēm, kā piemēram, ledus gabaliņš, taču jūs izvairīsities no ilgstošas ​​pūslīšu ārstēšanas.

6. Ja pēc treniņa jūs sajūtat sāpes sānā
Izelpojiet, vienlaicīgi pārvietojot ķermeņa svaru uz kreiso kāju. Tas samazinās aknu spiedienu uz diafragmu un samazinās sāpes sānā.

7. Ja esat vīrietis un jums ļoti vajag aiziet uz tualeti, bet tuvumā tās nav
Domājiet par seksu. Spiedienu būs vieglāk izturēt, par cik urinēšana un sekss vīriešiem ir savstarpēji izslēdzoši jēdzieni.

Lasi vēl: Lūk, kā tavs ķermenis tev parāda, ka kaut kas nav kārtībā ar tavu veselību!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment