Lietošana:
Pēc fermentācijas šķīdumu caur divām marles kārtām pārfiltrē.
Gatavo šķīdumu uzglabāt vēsā vietā ne ilgāk kā 5 dienas.
Irigācijai šķīdumu atšķaidīt ar ūdeni proporcijā 1:10. Vienam stādam pietiek ar 100 ml šķīduma.
Kā lietot virskārtu apreju: grafiks un rezultāti
Lai maksimāli palielinātu iedarbību, ir svarīgi ievērot barošanas grafiku:
Pirmā laistīšana: 10 dienas pēc dīgšanas.
Turpmākā laistīšana: reizi nedēļā, līdz stādi ir iestādīti zemē.
Patēriņš: 30 stādu partijai nepieciešami apmēram 3 litri gatavā šķīduma.
Trīs gadu laikā, izmantojot šo metodi, esmu iemācījies izaudzēt spēcīgus stādus, kas nav izstiepti un pēc pārstādīšanas lieliski iesakņojas. Šogad no 40 tomātu un papriku stādiem iesakņojās 35. Stublāji pie pamatnes sasniedza 4-5 mm, un sakņu sistēma bija spēcīga un labi attīstīta.
Tautas barošanas priekšrocības
Ietaupījums: barošana izmaksā tikai aptuveni 150 rubļu sezonā (tikai raugs). Kartupeļu mizas paliek no vārīšanas.
Efektivitāte: augi kļūst spēcīgāki, ātrāk aug un labāk iesakņojas.
Drošība: dabiskais sastāvs novērš pārdozēšanas vai ķīmisku apdegumu risku.
Svarīgi atcerēties:
Nepārsniedziet šķīduma devu.
Ievērojiet derīguma termiņu: ja parādās nepatīkama smaka, šķīdumu nomainiet pret svaigu.
Secinājums: tautas metodes darbojas labāk nekā ķīmija
Šī vienkāršā recepte rauga un kartupeļu miziņu mēslojumam man bija īsts atklājums. Tā ne tikai palīdz izaudzēt spēcīgus stādus, bet arī ievērojami ietaupa budžetu. Galvenais ir ievērot proporcijas un laistīšanas grafiku.
Lasi vēl: Milzu sīpoli bez ķimikālijām: 1 glāze šo “atkritumu” no dārza dubulto ražu. Pārbaudīts uz 50 krūmiem
Un kādu stādu barošanas metodi izmantojat jūs? Dalieties komentāros ar savu pieredzi.
Tevi noteikti interesēs
- Tagad es vienmēr katrā istabā ievietoju glāzi ar sāli. Viesnīcas istabene man parādīja vienkāršu knifiņuby Rinalds Bergmanis
- Suns nobloķēja ātrās palīdzības mašīnas ceļu un negāja prom – tikai vēlāk noskaidrojās kas par lietuby Sandra Ločmele
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis