Tomāti poļu gaumē
Sterilizētās 600 gr burkās (3 gabali ) slāņos liekam:
Sīpolus pusgredzenos
Smalki sagrieztus pētersīļus, dilles un ķiplokus
Tomāti daiviņās – liekam līdz burkas augšpusei, bet obligāti augšpusē vēl nepieciešams pārklāt ar sīpoliem.
Pārlejam ar vārošu marinādi (uz 1 l vāroša ūdens, 3 ēd.k. cukura un 1 ēd.k. sāls)
Lasi arī: Labākie gurķīši pasaulē. Tādus jūs vēl nebūsiet mēģinājuši!
Lasi arī: Līdzko uzzināju par šo aptiekas līdzekli, manas plīts rokturīši vienmēr ir tīri
Pievienojam 1 ēd.k. augu eļļu un 1 ēd.k. 9% etiķa. Burkas aizvāko, apgriež riņķī un tur sasegtas līdz rītam.
Tevi arī varētu interesēt
Labu apetīti!
Arī interesanti: Uz ko ilgi nedrīkst skatīties, lai nepiesauktu nelaimi. Tautas ticējumi, kurus vērts likt aiz auss, jo pati Vanga tam ticēja!
Tevi noteikti interesēs
- Uz ”Oskara” ceremoniju kāds aktieris bija ieradies uzvilcis melnu cimdu – iemesls daudz dziļāksby Sandra Ločmele
- Numerologs Kristaps Baņķis ielūkojies Ukrainas prezidenta Zelenska “zvaigžņu kartē”: diemžēl tuvākajos mēnešos gaidāmas lielas pārmaiņasby Laura Blūma
- Ikdienā noderīgas datora taustiņu kombinācijas, kuras ir vērts zinātby Rinalds Bergmanis