Pagājušajā gadā nožēloju, ka uztaisīju tik maz! Tomāti poļu gaumē, ļoti garšīgi

Tomāti poļu gaumē

Sterilizētās 600 gr burkās (3 gabali ) slāņos liekam:

Sīpolus pusgredzenos

Smalki sagrieztus pētersīļus, dilles un ķiplokus

Tomāti daiviņās – liekam līdz burkas augšpusei, bet obligāti augšpusē vēl nepieciešams pārklāt ar sīpoliem.

Pārlejam ar vārošu marinādi (uz 1 l vāroša ūdens, 3 ēd.k. cukura un 1 ēd.k. sāls)

Lasi arī: Labākie gurķīši pasaulē. Tādus jūs vēl nebūsiet mēģinājuši!

Lasi arī: Līdzko uzzināju par šo aptiekas līdzekli, manas plīts rokturīši vienmēr ir tīri

Pievienojam 1 ēd.k. augu eļļu un 1 ēd.k. 9% etiķa. Burkas aizvāko, apgriež riņķī un tur sasegtas līdz rītam.

Labu apetīti!

 

Arī interesanti: Uz ko ilgi nedrīkst skatīties, lai nepiesauktu nelaimi. Tautas ticējumi, kurus vērts likt aiz auss, jo pati Vanga tam ticēja!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment