Tomāti poļu gaumē
Sterilizētās 600 gr burkās (3 gabali ) slāņos liekam:
Sīpolus pusgredzenos
Smalki sagrieztus pētersīļus, dilles un ķiplokus
Tomāti daiviņās – liekam līdz burkas augšpusei, bet obligāti augšpusē vēl nepieciešams pārklāt ar sīpoliem.
Pārlejam ar vārošu marinādi (uz 1 l vāroša ūdens, 3 ēd.k. cukura un 1 ēd.k. sāls)
Lasi arī: Labākie gurķīši pasaulē. Tādus jūs vēl nebūsiet mēģinājuši!
Lasi arī: Līdzko uzzināju par šo aptiekas līdzekli, manas plīts rokturīši vienmēr ir tīri
Pievienojam 1 ēd.k. augu eļļu un 1 ēd.k. 9% etiķa. Burkas aizvāko, apgriež riņķī un tur sasegtas līdz rītam.
Labu apetīti!