Pagatavoju 20 burciņas šo burvīgo konservējumu, bet izrādījās par maz: supergaršīga sagatave ziemai

Šis ir neticami garšīgs un ne pārāk trekns ēdiens, ko ir viegli pagatavot. Kad es pirmo reizi izmēģināju šo recepti, tajā bija daudz vairāk eļļas un etiķa.

Bet tagad esmu to pielāgojusi savas ģimenes gaumei un mēs nevaram vien beigt baudīt šo garšīgo baklažānu , lai kā to dēvē!

 

Šo ēdienu var ēst katru dienu un tas neapniks. Sastāvdaļas necepu un nesterilizēju ilgi – tikai viegli, lai saglabātu garšas svaigumu.

Ja esi jau gatavojis ko līdzīgu, lūdzu, atstāj atsauksmi komentāros. Ja vēl neesi to izdarījis, ļoti iesaku to izmēģināt. Tava ģimene būs sajūsmā!

Baklažānu pievienošana konservējumam ir vērtīga, jo tie bagātina garšu un tekstūru. Tie satur daudz šķiedrvielu, vitamīnu un minerālvielu, piemēram, kāliju un magniju, kā arī ir labs antioksidantu avots, kas palīdz aizsargāt šūnas.

Santehniķis skaidroja, kāpēc svarīgi izliet saulespuķu eļļu izlietnē

 

Baklažāni ir arī zemu kaloriju produkts, kas palīdz uzturēt sabalansētu uzturu. Turklāt baklažāni labi sader ar dažādiem dārzeņiem un garšvielām, piešķirot konservējumiem daudzveidību un bagātību.

Sastāvdaļas:

1 kilograms baklažānu;
500 grami sīpolu;
500 grami burkānu;
400 grami saldo piparu;

Kas notiks, ja iemērksi jēlu olu kafijas tasē? Tikai daži cilvēki zina šo lielisko tehniku…

1 kilograms tomātu;
1 asais pipars;
45-50 grami ķiploku;
1 ēdamkarote sāls (ar kaudzi);
1 ēdamkarote cukura;
1 ēdamkarote ābolu etiķa.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, pagatavošanas gaitu

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment