Pagatavoju gardus kāpostus “korejiešu gaumē”, pat Korejas tirgū tos nevar nopirkt

Kāposti izrādās ļoti garšīgi, tos nekur nevar nopirkt, es taisu daudz garšīgāk par “korejiešiem” tirgū! Un pats galvenais, tas ir izdevīgāk, es uzreiz gatavoju lielu katlu, bet tirgū viņi to pārdod pēc svara 100 gramos, un cena jau ir augsta!

Ļoti garšīgi! Mums ir tāda panna, kas saplīst dažās dienās! Pasniedzu ar gaļu un piedevām, bet kopumā var pasniegt ar jebko! Iesaku!

Lai pagatavotu korejiešu stila kāpostus, mums vajag pusi kāposta. Kāposti jāsagriež lielos kvadrātos, nav nepieciešams tos smalki sagriezt.

Ielieciet kāpostus lielā katliņā un pievienojiet 1/2 ēdamkarotes sāls, pēc tam kārtīgi samaisiet ar rokām un samaisiet.

Mēs atstājam kāpostus sālīties 30-35 minūtes, lai tas atbrīvotos no  sulas. Kāpostus vajadzēs izspiest un sulu notecināt.

Tālāk mums vajadzēs vienu lielu burkānu, vēlams, lai burkāni ir saldi un garšīgi, parasti pirms rīvēšanas pārbaudu, nogriežu mazu gabaliņu un mēģinu. Burkāni jāsarīvē uz korejiešu rīves.

Arī receptei ņemu vienu saldo sarkano piparu, man patīk Ramiro šķirne, ļoti garšīgi un aromātiski. Pipari jāsagriež lielos gredzenos un jāpievieno kāpostiem un burkāniem.

Tā kā šī ir korejiešu stila kāpostu recepte, mums, protams, vajadzēs vienu aso Čīli piparu.

Lasi vēl: Eksperti brīdina: šīm zvaigžņu zīmēm 2024. gada rudenī draud nepatikšanas

Čīli piparu vajag pārgriezt uz pusēm un izņemt visas sēklas, tad sagriezt mazos pusgredzenos un likt katliņā. Kontrolējiet pikantumu pats, tas viss ir atkarīgs no jūsu garšas vēlmēm.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment