Kad visas sastāvdaļas ir sagatavotas un sasmalcinātas, mēs sākam kāpostus jaukt ar garšvielām.
Vispirms mums vajag vienu ēdamkaroti cukura, apkaisa kāpostus un labi samaisa.
No garšvielām, kas mums nepieciešamas:
maltais koriandrs – 1 tējk.
paprika – 1 tējk.
malti melnie pipari pēc garšas
vīnogu etiķis vai parastais etiķis 6% – 2 ēd.k. l.
Garšvielas ar 50 mililitriem augu eļļas samaisa bļodiņā. Un tikai pēc tam visu var labi sajaukt.
Kāpostiem pievienoju arī 1/2 tējkarotes kurkuma, es to vairāk daru, lai kāpostiem iegūtu skaistu dzeltenu krāsu.
Pašās beigās vēlreiz visu kārtīgi samaisu, pārklāju ar vāku un lieku ledusskapī uz 12h.
Kāposti korejiešu gaumē izrādās ļoti garšīgi, aromātiski un mēreni pikanti! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Lasi vēl: Vieglie kāpostu, apelsīnu un burkānu salāti: garšīgi, vienkārši, veselīgi
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Pāvels Globa nosauc piecas zodiaka zīmes, kuras no 24. decembra apbalvos visums, kad Venēra ieiet Mežāzī
- Ielūdzu vīrieti (52) pie sevis Jelgavā, lai kopā uzceptu piparkūkas — nepagāja ne piecas minūtes, kad viņš jau bija prom: stāstu, kas nogāja greizi
- Kā izvairīties no nonākšanas Uguns zirga neveiksmju sarakstā, lai 2026. gadā sev neradītu problēmas
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem
- Pāvels Globa 5 zodiaka zīmem sola visspēcīgāko un labāko mēnesi 2026. gada janvārī – viss ies no rokas
- Kaimiņiene Ausma trīs mēnešus mūs cienāja ar pīrāgiem; patiesība, ko man pastāstīja viņas paziņa mainīja manus uzskatus















