Kad visas sastāvdaļas ir sagatavotas un sasmalcinātas, mēs sākam kāpostus jaukt ar garšvielām.
Vispirms mums vajag vienu ēdamkaroti cukura, apkaisa kāpostus un labi samaisa.
No garšvielām, kas mums nepieciešamas:
maltais koriandrs – 1 tējk.
paprika – 1 tējk.
malti melnie pipari pēc garšas
vīnogu etiķis vai parastais etiķis 6% – 2 ēd.k. l.
Garšvielas ar 50 mililitriem augu eļļas samaisa bļodiņā. Un tikai pēc tam visu var labi sajaukt.
Kāpostiem pievienoju arī 1/2 tējkarotes kurkuma, es to vairāk daru, lai kāpostiem iegūtu skaistu dzeltenu krāsu.
Pašās beigās vēlreiz visu kārtīgi samaisu, pārklāju ar vāku un lieku ledusskapī uz 12h.
Kāposti korejiešu gaumē izrādās ļoti garšīgi, aromātiski un mēreni pikanti! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Lasi vēl: Vieglie kāpostu, apelsīnu un burkānu salāti: garšīgi, vienkārši, veselīgi
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- 5 jaunākie un efektīvākie veidi no pasaules dārzniekiem: kā cīnīties ar “spāņiem” savā dārzāby Laura Andersone
- Vistrakākais laiks būs tieši jūlija beigās un augusta sākumā: sinoptiķi atjauninājuši prognoziby Sandra Vīgante
- Latvijas iedzīvotāji neapmierināti par gaidāmajiem likuma grozījumiem attiecībā uz bankomātiemby Sandra Vīgante