Pagatavošana
Sagatavo visu nepieciešamo.
Sakuļ olas. Pievieno sojas mērci un rīsu etiķi. Sakuļ līdz vienmērīgai konsistencei.
Daļu maisījuma lej uz pannas, kas sakarsēta ar olīveļļu, plānā kārtā, kā pankūkās. Kad olas “sastingušas”, uzmanīgi sarullē omleti rullī, brīvajā vietā pievieno olu maisījumu utt.
Gatavo omleti sagriež porcijās. Pārkaisa ar zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.
Tas ir lielisks olbaltumvielu avots un satur vitamīnus, piemēram, B12 un D vitamīnu. Tā ir arī relatīvi zema kaloriju uzkoda, padarot to par veselīgu izvēli.
Japānā to bieži pasniedz brokastīs, kā daļa no bento kastītes vai suši komplektā. Tas ir arī bieži sastopams izsmalcinātos ēdienos un suši restorānos, kur šefpavāri demonstrē savu prasmi pagatavot perfektu omleti
Labu apetīti!