Pagatavošana
Sagatavo visu nepieciešamo.
Sakuļ olas. Pievieno sojas mērci un rīsu etiķi. Sakuļ līdz vienmērīgai konsistencei.


Daļu maisījuma lej uz pannas, kas sakarsēta ar olīveļļu, plānā kārtā, kā pankūkās. Kad olas “sastingušas”, uzmanīgi sarullē omleti rullī, brīvajā vietā pievieno olu maisījumu utt.


Gatavo omleti sagriež porcijās. Pārkaisa ar zaļajiem sīpoliem un sezama sēklām.

Tas ir lielisks olbaltumvielu avots un satur vitamīnus, piemēram, B12 un D vitamīnu. Tā ir arī relatīvi zema kaloriju uzkoda, padarot to par veselīgu izvēli.
Japānā to bieži pasniedz brokastīs, kā daļa no bento kastītes vai suši komplektā. Tas ir arī bieži sastopams izsmalcinātos ēdienos un suši restorānos, kur šefpavāri demonstrē savu prasmi pagatavot perfektu omleti
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Kaķis sāka man mājās nes monētas, bet pa vienai: nolēmu kāpņutelpā nolikt video novērošanas kameru
- TESTS. Izvēlies gaismu un uzzini, kādas pārmaiņas tev stāv priekšā 2026. gadā
- Likumsargi atgādina, ka šādi aprīkot automašīnu ziemā nedrīkst un par to var pienākties arī sods
- Māra katru gadu viņa ieradās un sabojāja man svētkus, bet es izdomāju viņai lielisku dāvanu
- Anomāls ciklons tepat aiz stūra: ko sinoptiķi no 20.decembra sola konkrētajiem reģioniem
- Naudas koku decembrī es apgriežu tikai šādi, lai tas neizstīdzētu un uzziedētu ar vēl bagātīgākiem ziediem












