Paļaujies uz Toyota servisa tīklu: Izvēlies labāko krāsojumu

oh

Nevienam nepatīk domāt par satiksmes negadījumiem. Taču tie var atgadīties pat visuzmanīgākajiem autovadītājiem. Par laimi, lai kāds būtu bojājuma mērogs, kā Toyota vadītājs Tu vari paļauties uz Toyota pilnvaroto servisu tīklu.

Tavs vietējais Toyota pilnvarotais serviss nodrošina visus remonta pakalpojumus un spēj atjaunot Tavu automobili tādā stāvoklī, kāds tas bija pirms negadījuma.

Vienošanās par apkalpošanu un pieredzi

Toyota negadījumu remontu vienošanās ir apņemšanās Tevi atbalstīt atbilstoši visizcilākajiem personiskās apkalpošanas un tehniskās pieredzes standartiem. Tu vari uzticēties savam vietējam pilnvarotajam Toyota servisam, ka viņi novērsīs visus bojājumus.

Atvieglo Tavu dzīvi

Lai cik liels vai mazs būtu negadījums, viens zvans Tavam vietējam pilnvarotajam Toyota servisam ir viss, kas nepieciešams, lai sāktu remonta procesu. Visa remonta laikā Tev tiks nodrošināta zinoša kontaktpersona. Viņš vai viņa nokārtos visu, ka būs nepieciešams, Tavā vietā un pat vienosies ar Tavu apdrošināšanas kompāniju, ja nepieciešams.

Informējam Tevi

Toyota nelaimes gadījumu remontu vienošanās ietver solījumu informēt Tevi un vienoties par konkrētu datumu un laiku, kad Tavs automobilis tiks atdots. Tas ietver arī apņemšanos nekavējoties Tevi informēt, ja būs nepieciešams veikt neparedzētus darbus vai ir apdraudēts solītais darbu pabeigšanas datums.

Toyota kvalitāte

Ikviens remonta aspekts tiks paveikts atbilstoši Toyota izcilajiem kvalitātes standartiem. Tas ir svarīgi, jo nozīmē, ka Tavs automobilis Tev tiks atdots tikpat spēcīgs un drošs, kāds tas bija pirms negadījuma.

Uzmanība pret detaļām

Pilnvarotie Toyota servisi ir slaveni ar savu rūpīgumu. Logus viņi tur aizvērtus, lai Tavā automobilī neiekļūtu putekļi, aizsargā sēdekļus un grīdas ar pārklājiem un nekad neatstāj netīrus nospiedumus uz krāsojuma. Šie sīkumi ir svarīgi.

Nevainojami efektīvi

Vienīgā lieta, ko Toyota nevar izdarīt, ir – viņi nespēj pagriezt atpakaļ laiku un neļaut negadījumam notikt. Taču, ja visļaunākais ir noticis, Tu vari uzticēties savam vietējam Toyota pilnvarotajam servisam, kas Tevi atbalstīs ar nevainojami efektīvu apkalpošanu, apsolot atjaunot Tavu automobili stāvoklī, kādā tas bija pirms negadījuma.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment