Palielina komfortu un samazina stresu – to spēj Opel Zafira!

ww

Jaunā Zafira, kas drīzumā būs pieejama pārdošanā tā izcelsies ar jaunu un atraktīvu interjera dizainu, kas pastiprinās plašo gaisotni un nepārspējamo savienojamības piedāvājumu.

Jauni priekšējie adaptīvie LED lukturi

Jaunā AFL LED sistēma automātiski pielāgo lukturu apgaismojumu atbilstoši situācijai tā, lai sniegtu optimālo gaismu, neapžilbinot pretī braucošos. Tie iekļauj deviņas dažādas funkcijas un apgaismojuma modeļus, kā piemēram, pilsētas gaismas, lauku gaismas, līkumu un pagriezienu gaismas, atpakaļgaitas manevru gaismas, apstāšanās režīma gaismas (eco) un tūrisma režīmu.

Opel Zafira, Back-Up Manoeuvring Light

Jaunās paaudzes Opel Eye

Opel Eye priekšējai kamerai ir pozitīva ietekme uz visām tās atbalstītajām vadītāja palīdzības funkcijām, ieskaitot AFL LED gaismas sistēmas tālo gaismu asistentu un ceļa zīmju asistentu. Sekojošās distances indikators (FDI) arī izmanto priekšējo kameru, lai noteiktu priekšā esošus kustīgus transporta līdzekļus, turpretim priekšējās sadursmes brīdinājums nodrošina vizuālus un audiālus brīdinājumus, kad distance starp automobiļiem samazinās pārāk strauji.

Joslas saglabāšanas brīdinājuma sistēma aktivizējas automātiski virs 60 km/h ātruma un, joslas šķērsošanas gadījumā, brīdina vadītāju ar paziņojumu instrumentu panelī un skaņas brīdinājumu.

Opel Zafira, Lane Departure Warning

Adaptīvā kruīza kontrole un FlexRide

Adaptīvā kruīza kontrole tiek aktivizēta ar radaru, kas novietots aiz priekšējās radiatora restes, un palīdz vadītājam  saglabāt uzstādīto ātrumu, vienlaikus saglabājot drošu distanci līdz priekšā braucošajam automobilim. Papildus ātrumam vadītājs var iestatīt arī vēlamo distances attālumu, izvēloties kādu no 3 iespējām.

Savukārt adaptīvā mehatroniskā FlexRide šasija nepārtraukti pielāgo transportlīdzekļa uzvedību atbilstoši braukšanas situācijai, stilam un vadītāja individuālajām vēlmēm. Opel saglabās savu pašreizējo stratēģiju, nodrošinot, ka jaunais Zafira ir vienīgais transportlīdzeklis savā segmentā ar pilnu dzinēju piedāvājumu, kas sastāv no dinamiskajiem benzīna dzinējiem, dīzeļa dzinējiem, LPG un CNG dzinējiem.

yy

Plašās daudzpusības un optimālā komforta savienojums ir raksturojis Opel Zafira jau kopš 1999. gada, kad Riselsheimā bāzētais auto ražotājs minivenu segmentā atklāja savu revolucionāro, iestrādāto septiņu sēdekļu sistēmu. Kopš pirmās paaudzes ir pārdotas jau 2,7 miljoni Zafira, pārsvarā ģimenēm un profesionāļiem, kuriem nepieciešams plašs un pielāgojams automobilis garu distanču veikšanai ar augstu komforta līmeni.

Raksts tapis sadarbībā ar: logo

Avots: opel.autofavorits.lv 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment