Paliku uz pauzes kad uzzināju par ko kļuvis Žorža Siksnas mazdēls

Žorža Siksnas dēlam Jēkabam aprīlī paliks četri gadi. Slavenais dziedātājs uz Latvijas basketbola izlases spēli «Arēnā Rīga»» līdzi ņēmis savu jaunāko atvasi, liecina Jura Vaidakova raksts «Žoržs Siksna iziet sabiedrībā ar savu mazo dēlu».

Jākabs nav Žorža SIksnas vienīgais bērns. Viņam ir meita Vlada, kura šobrīd dzīvo Nīderlandē un viņai pašai ir pieaudzis dēls. Ž. Siksnam saskarsme ar mazdēlu ir pasliktinājusies atšķirīgo politisko uzskatu dēļ; tas ir, mazdēls murgo par “puķiku”.

 

Ž. Siksna nepiedalījās ne meitas Vladas, ne mazbērnu audzināšanā. Viņš uzzināja par Vladas eksistenci viņš uzzinājis tikai pirms 10 gadiem. Kā reiz atzina Ž. Siksna jaunībā sastrādājis grēkus.

LASI VĒL: Paliku stāvoklī 44 gadu vecumā, būdama vientuļa sieviete. Tagad nezinu, ko ar to darīt

Žoržs 24 gadus vecais mazdēls dzīvo Nīderlandē, un Žoržs ir zaudējis kontaktus ar viņu, jo viņiem ir atšķirīgi politiskie uzskati.

Šī iemesla dēļ es pazaudēju kontaktus ar savu 24 gadus veco mazdēlu, kurš dzīvo Nīderlandē. Un tas ir skumji. Viņš kādu vasaru ieradās pie manis ciemos Ķengaragā un bija ļoti sajūsmā par puķiku.

Saku – bet tu nezini nevienu vārdu krieviski (viņš runā angliski, es runāju ar sievas palīdzību, kura tulkoja), tava babuška tikai zina. Redziet, kā ir – krievu vecmāmiņa iemācīja ienīst visus pārējos, kaut arī viņa dzīvo Eiropā.”  Žoržs sacija.

 

Sanāk, ka Žorža Siksnas mazdēls kļuvis par kvēlu putinistu…

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment