Pamanīju, ka meita krasi nokritusies svarā, un nolēmu viņu apciemot. Tas, ko uzzināju, mani satrieca līdz sirds dziļumiem!

…viņai katastrofāli trūkst enerģijas, nav spēka pat parunāt.

 

Es sapratu, kas par lietu, kad ierados pie viņas. Uz galda bija ēdiens, un znots to ēda ar pilnām mutēm, bet meita skumji bakstījās salātu šķīvī. Uzliku viņai uz klimpas un maizi, bet znots uzreiz nicinoši paskatījās uz viņu. Meita saprata viņa skatienu un pastūma šķīvi malā.

– Es nesaprotu, kas te notiek… tu manai meitai aizliedz ēst? – dusmīgi pavaicāju.

– Viņai tagad ir diēta.

Lasi arī: Savulaik par vienu no bagātākajiem cilvēkiem Latvijā uzskatītais Fiļs cer iegūt arī bijušās sievas vecāku īpašumu

Lasi arī: Nosaukti divi datumi, kad tuvākajā laikā būs redzami “supermēneši”, un ar ko šis fenomens ir īpašs

– Kāda vēl diēta? Vai tu neredzi, pēc kā viņa izskatās?

– Mammu, izbeidz. Vienkārši sievietei ir jāietilpst vīrieša kreklā – ja tas viņai ir par mazu, viņai ir jāsamazina svars, pauda Grēta, gluži kā nozombēta.

– Tev nekad nederēs šī skeleta krekls, kas par murgiem! Kāpēc sevi šādi mocīt! – es nikni paziņoju.

Es kārtējo reizi visiem sarīkoju skandālu un piespiedu savu nabaga meitu normāli ēst. Znota nekaunība, uzspiežot jau tā kalsnajai Grētai diētu, pārkāpa jebkādas saprāta robežas.

Bet ko tu domā par šo stāstu? Būt tuklam, protams, nav nekas jauks, taču krišana otrā galējībā un apsēstībā ar tievumu ir vēl viena mūsdienu sabiedrības nelaime. Būsim priecīgi, ja dalīsies viedoklī komentāros!

Ari interesanti: Tagad es valkāju iešļūcenes ne vairāk kā 1 stundu dienā! Lūk, kāpēc šie apavi ir ārkārtīgi bīstami…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment