3. Pievienoju sagrieztus sīpolus, samaisu. Gaļu un sīpolus cepu vēl 3 minūtes uz vidējas uguns.
4. Pievienoju burkānus un sastāvdaļas cepu vēl 3 minūtes.
5. Pievienoju saldo papriku un svaigus tomātus un apcep 3 minūtes.
6. Pievienoju sāli un melnos piparus.
Lasi vēl: Būs finanšu jūra: par zvaigznēm izvēlētas zīmes, kuru maciņus pildīs nauda – jau no 6. septembra
7. Dārzeņus un gaļu pārlej ar verdošu ūdeni un aizsedz pannu ar vāku. Uz vidējas uguns ēdienu sautēju 50-60 minūtes.
8. Pēc stundas pannā ieberu iepriekš izžāvētus makaronus. Samaisu un 5 minūtes sautēju ēdienu zem vāka. Tad noņemiet vāku, samaisiet un sautējiet makaronus bez vāka vēl 5 minūtes.
9. Nobeigumā pievienoju sasmalcinātus ķiplokus un pēc pāris minūtēm izslēdzu plīti.
Apkaisa ēdienu ar garšaugiem un pasniedz galdā. Labu apetīti, dārgie lasītāji, tas ir ļoti garšīgi! Dārzeņu un gaļas garšas piešķir parastiem makaroniem neaizmirstamu garšu. Novēlu jums lielisku garastāvokli un gardus svētkus!
Tevi noteikti interesēs
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- Rēzeknes veikala kasiere ”man pačukstēja” kāpēc nevajadzētu iepirkties pašapkalpošanās kasēs
- Baiba Sipeniece-Gavare atklāti par populāro šovu “Saimnieks meklē sievu” pēc astoņiem nostrādātiem gadiem
- 13. decembris – datums, kas brīdina par iespējamām nelaimēm: ko šajā dienā nedarīt, lai tās nepiesauktu
- “Cik ļoti laiki ir mainījušies” teica mana vīramāte, kad es sacēlu vētru par Omnivas kurjeru, kas kavējas; “Agrāk tādu pat nebija”
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms











