400 gramus kāpostu sagriežu strēmelītēs un nedaudz sadrupinu.
Pievienojiet sīpoliem un burkāniem, samaisiet un vāriet, līdz kāposti ir gatavi, apmēram 10-12 minūtes. Es to periodiski apmaisu, lai nekas nepiedeg.
Sāliet gatavos kāpostus pēc garšas, samaisiet un noņemiet no karstuma.
Kāpostiem pievienoju griķus un apmaisu.
Lieku uz mazas uguns, lai dārzeņi un griķi sasilst, tas aizņem apmēram 5 minūtes. Un jūs varat to pasniegt uz galda.
Ļoti garšīgi, iesaku pagatavot, ja vēl neesat to darījuši.
Sastāvdaļas:
Griķi – 1 glāze
Ūdens – 2 glāzes
Sviests – 100 g.
Sāls – 1/2 tējk.
Kāposti – 400 g.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 2 gab.
Sāls – 1/2 tējk.
Augu eļļa – cepšanai
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Ja jums mājās ir orhidejas, kas reti zied: puķu audzētāja nosaukusi vienīgo formulu, kas liks tām ziedēt biežiby Laura Andersone
- Veikalos ir sākusies “skīmflācija”: kas pircējiem jāzina, ko tas mainīs un kurās valstīs tas ir pieņemtsby Sandra Vīgante
- Mana drauga mamma šo recepti “mantoja” no vecmāmiņas: izcilākā ābolmaize, ko gatavot ir vienkāršiby Laura Andersone