400 gramus kāpostu sagriežu strēmelītēs un nedaudz sadrupinu.
Pievienojiet sīpoliem un burkāniem, samaisiet un vāriet, līdz kāposti ir gatavi, apmēram 10-12 minūtes. Es to periodiski apmaisu, lai nekas nepiedeg.
Sāliet gatavos kāpostus pēc garšas, samaisiet un noņemiet no karstuma.
Kāpostiem pievienoju griķus un apmaisu.
Lieku uz mazas uguns, lai dārzeņi un griķi sasilst, tas aizņem apmēram 5 minūtes. Un jūs varat to pasniegt uz galda.
Ļoti garšīgi, iesaku pagatavot, ja vēl neesat to darījuši.
Sastāvdaļas:
Griķi – 1 glāze
Ūdens – 2 glāzes
Sviests – 100 g.
Sāls – 1/2 tējk.
Kāposti – 400 g.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 2 gab.
Sāls – 1/2 tējk.
Augu eļļa – cepšanai
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- “Pirmo reizi dzirdu ko šādu…”: jauna latviešu meitene saraksta dziesmu, kas dažās stundās sasniedz miljonus skatījumu un “nozog” klausītāju sirdis (VIDEO)by Laura Blūma
- Ko nozīmē mazā zivtiņa uz automašīnas aizmugures — izskaidrojam tās patieso nozīmiby Rinalds Bergmanis
- Seni tautas ticējumi: 8 lietas, ko nedrīkst darīt Lielajā Piektdienā, lai nepiesauktu neveiksmiby Laura Blūma