400 gramus kāpostu sagriežu strēmelītēs un nedaudz sadrupinu.
Pievienojiet sīpoliem un burkāniem, samaisiet un vāriet, līdz kāposti ir gatavi, apmēram 10-12 minūtes. Es to periodiski apmaisu, lai nekas nepiedeg.
Sāliet gatavos kāpostus pēc garšas, samaisiet un noņemiet no karstuma.
Kāpostiem pievienoju griķus un apmaisu.
VIDEO:
Lieku uz mazas uguns, lai dārzeņi un griķi sasilst, tas aizņem apmēram 5 minūtes. Un jūs varat to pasniegt uz galda.
Ļoti garšīgi, iesaku pagatavot, ja vēl neesat to darījuši.
Sastāvdaļas:
Griķi – 1 glāze
Ūdens – 2 glāzes
Sviests – 100 g.
Sāls – 1/2 tējk.
Kāposti – 400 g.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 2 gab.
Sāls – 1/2 tējk.
Augu eļļa – cepšanai
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Kā ietaupīt uz apkuri: 10 pārbaudīti veidi, kā saglabāt siltumu mājās
- Apziņas tests: pirmais attēls, ko ieraudzīsi, atklās tavu personību
- Daudzviet ir iestājies pirmsziemas periods un sinoptiķi ir atbildējuši uz galveno jautājumu – vai būs vēl siltais laiks
- Taizemes viesus Latvijā pārsteidza vietējais dzēriens, kuru mēs dzeram ar gardu muti: “Kā jūs to vispār varat iedzert?”
- Vai dvēsele pēc viņsaulē došanās atcerēsies savu dzīvi uz zemes – atbild gaišreģis Aleksandrs Šeps
- Manas omītes vislabākā recepte: vienkārši sapildiet ābolos biezpienu un iegūstiet izcilu našķi