Paņēmu glāzi griķu, kāpostu un sagatavoju ātrās vakariņas: šādu ēdienu var ēst arī teju katru dienu un neapniks

 

400 gramus kāpostu sagriežu strēmelītēs un nedaudz sadrupinu.

Pievienojiet sīpoliem un burkāniem, samaisiet un vāriet, līdz kāposti ir gatavi, apmēram 10-12 minūtes. Es to periodiski apmaisu, lai nekas nepiedeg.

Sāliet gatavos kāpostus pēc garšas, samaisiet un noņemiet no karstuma.

Kāpostiem pievienoju griķus un apmaisu.

Lieku uz mazas uguns, lai dārzeņi un griķi sasilst, tas aizņem apmēram 5 minūtes. Un jūs varat to pasniegt uz galda.

Ļoti garšīgi, iesaku pagatavot, ja vēl neesat to darījuši.

Sastāvdaļas:

Griķi – 1 glāze
Ūdens – 2 glāzes
Sviests – 100 g.
Sāls – 1/2 tējk.
Kāposti – 400 g.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 2 gab.
Sāls – 1/2 tējk.
Augu eļļa – cepšanai

Labu apetīti!