Pat makaronus var pagatavot īpašā veidā! Es dažreiz pasniedzu šo ēdienu, kad ierodas viesi. Ēdiens izrādās neticami garšīgs, apmierinošs un krāsains!
Pirms šaubāties, vispirms pagatavojiet šo makaronu recepti vienreiz, un jums nebūs šaubu par šīs receptes “idealitāti”…
Pārejam pie ēdiena gatavošanas:
1. Sauso makaronu paku ieber lielā pannā (var izmantot katlu vai holandiešu krāsni). Makaroniem eļļu nelieku. Nosusiniet makaronus uz lielas uguns, nepārtraukti maisot. Kad makaroni sāk kļūt tumšāki, izņemiet tos no pannas.
2. Tad pannā ielej augu eļļu un izklāj gaļu, sagrieztu lielos kubiņos. Es izmantoju liellopu gaļu. Gaļu apcep eļļā uz lielas uguns 5 minūtes.
Lai no katra krūma novāktu spaini tomātu, es veicu vienkāršus, bet ļoti svarīgus soļus
3. Pievienojiet sīpolus un samaisiet. Gaļu un sīpolus apcep vēl 3 minūtes uz vidējas uguns.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Rihards atnesa mājās uz ielas atrastu kaķi: pēc dažām nedēļām sākās mīklaini notikumi
- Autovadītāju uzmanībai: no 11. decembra stājas spēkā jaunie likumi attiecībā uz ātruma pārsniegšanu
- No 2026.gada 1. marta stājas spēkā izmaiņas arī uz Tehnisko apskati: ”Tas ir jādara un punkts”
- Draudzene Dace palūdza izpalīdzēt un nostrādāt viņas maiņu kafejnīcā, tur negaidīti viņa ieraudzīja savu vīru
- Apprecējos ar japāni un domāju, ka esmu gatava jebkam, taču drīz vien sapratu, ka dzīve tur būtiski atšķiras no dzīves Latvijā
- Rīga kā Eiropas dārgakmens: 55 km virtenes un 6000 dekori pārvērš pilsētu Ziemassvētku pasakā (+ FOTO)












