Pat makaronus var pagatavot īpašā veidā! Es dažreiz pasniedzu šo ēdienu, kad ierodas viesi. Ēdiens izrādās neticami garšīgs, apmierinošs un krāsains!
Pirms šaubāties, vispirms pagatavojiet šo makaronu recepti vienreiz, un jums nebūs šaubu par šīs receptes “idealitāti”…
Pārejam pie ēdiena gatavošanas:
1. Sauso makaronu paku ieber lielā pannā (var izmantot katlu vai holandiešu krāsni). Makaroniem eļļu nelieku. Nosusiniet makaronus uz lielas uguns, nepārtraukti maisot. Kad makaroni sāk kļūt tumšāki, izņemiet tos no pannas.
2. Tad pannā ielej augu eļļu un izklāj gaļu, sagrieztu lielos kubiņos. Es izmantoju liellopu gaļu. Gaļu apcep eļļā uz lielas uguns 5 minūtes.
Lai no katra krūma novāktu spaini tomātu, es veicu vienkāršus, bet ļoti svarīgus soļus
3. Pievienojiet sīpolus un samaisiet. Gaļu un sīpolus apcep vēl 3 minūtes uz vidējas uguns.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk