4. Pievienojiet burkānus un apcepiet sastāvdaļas vēl 3 minūtes.
5. Pievienojiet saldos piparus un svaigus tomātus, apcepiet tos 3 minūtes.
6. Pievienojiet sāli un melnos piparus.
7. Dārzeņus un gaļu aplej ar verdošu ūdeni un pārklāj pannu ar vāku. Vāra trauku 50-60 minūtes uz vidējas uguns.
8. Pēc stundas cepšanas pannā lej iepriekš izžāvētos makaronus. Samaisiet un vāriet trauku zem vāka 5 minūtes.
Lasi vēl: Vairs nemokos ar apavu smaku! Pat stiprā karstumā apavi nesmird. Dalos ar vienkāršu triku
Tad noņemu vāku, apmaisu un vāru uz lēnas uguns makaronus bez vāka vēl 5 minūtes.
9. Beigās pievieno sakapātus ķiplokus un pēc pāris minūtēm izslēdz plīti.
Trauku pārkaisu ar zaļumiem un pasniedzu galdā. Labu apetīti! Šis ir ļoti garšīgs! Dārzeņu un gaļas aromāti piešķir parastajiem makaroniem neaizmirstamu garšu.
Atrada veidu, kā tikt vaļā no skudrām ātri un bez ķīmijas. Bēg kopā ar pēcnācējiem
Lasi vel: Vectēvs sekoja kaķim, kurš viņu kaut kur sauca, bet labāk nebūtu gājis
Es novēlu jums lielisku noskaņojumu un garšīgus svētkus!
Tevi noteikti interesēs
- 57 gadus vecs vīrietis no Jelgavas atklāti paskaidroja, kāpēc pret vienu sievieti bija skops, bet citu veda uz kūrortiemby Rinalds Bergmanis
- “No rīta izlikos guļam, lai tikai viņu neredzētu…” Draugs pusgadu dzīvoja ar 51 gadu vecu sievieti un aizmuka, nespēdams izturēt viņas dīvainos ieradumusby Rinalds Bergmanis
- ”Jūs īrējat? Tad uz redzēšanos…” Kāpēc 52 gadu vecumā es nepieņemšu savās mājās vīrieti bez savas dzīvesvietas (pat ja viņš ir strādīgs)by Rinalds Bergmanis