4. Pievienojiet burkānus un apcepiet sastāvdaļas vēl 3 minūtes.
5. Pievienojiet saldos piparus un svaigus tomātus, apcepiet tos 3 minūtes.
6. Pievienojiet sāli un melnos piparus.
7. Dārzeņus un gaļu aplej ar verdošu ūdeni un pārklāj pannu ar vāku. Vāra trauku 50-60 minūtes uz vidējas uguns.
8. Pēc stundas cepšanas pannā lej iepriekš izžāvētos makaronus. Samaisiet un vāriet trauku zem vāka 5 minūtes.
Lasi vēl: Vairs nemokos ar apavu smaku! Pat stiprā karstumā apavi nesmird. Dalos ar vienkāršu triku
Tad noņemu vāku, apmaisu un vāru uz lēnas uguns makaronus bez vāka vēl 5 minūtes.
9. Beigās pievieno sakapātus ķiplokus un pēc pāris minūtēm izslēdz plīti.
Trauku pārkaisu ar zaļumiem un pasniedzu galdā. Labu apetīti! Šis ir ļoti garšīgs! Dārzeņu un gaļas aromāti piešķir parastajiem makaroniem neaizmirstamu garšu.
Atrada veidu, kā tikt vaļā no skudrām ātri un bez ķīmijas. Bēg kopā ar pēcnācējiem
Lasi vel: Vectēvs sekoja kaķim, kurš viņu kaut kur sauca, bet labāk nebūtu gājis
Es novēlu jums lielisku noskaņojumu un garšīgus svētkus!
Tevi noteikti interesēs
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Sinoptiķi atklāj vai Jaunajā gadā sagaidīsim īstu ziemas pasaku: ”Prognozes mainās burtiski pa dienām”
- Mans vīrs aizmirsa telefonu un aizgāja – viens zvans no “kolēģa” izdzēsa 20 gadus manā dzīvē
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- 13. decembris – datums, kas brīdina par iespējamām nelaimēm: ko šajā dienā nedarīt, lai tās nepiesauktu















