4. Pievienojiet burkānus un apcepiet sastāvdaļas vēl 3 minūtes.
5. Pievienojiet saldos piparus un svaigus tomātus, apcepiet tos 3 minūtes.
6. Pievienojiet sāli un melnos piparus.
7. Dārzeņus un gaļu aplej ar verdošu ūdeni un pārklāj pannu ar vāku. Vāra trauku 50-60 minūtes uz vidējas uguns.
8. Pēc stundas cepšanas pannā lej iepriekš izžāvētos makaronus. Samaisiet un vāriet trauku zem vāka 5 minūtes.
Lasi vēl: Vairs nemokos ar apavu smaku! Pat stiprā karstumā apavi nesmird. Dalos ar vienkāršu triku
Tad noņemu vāku, apmaisu un vāru uz lēnas uguns makaronus bez vāka vēl 5 minūtes.
9. Beigās pievieno sakapātus ķiplokus un pēc pāris minūtēm izslēdz plīti.
Trauku pārkaisu ar zaļumiem un pasniedzu galdā. Labu apetīti! Šis ir ļoti garšīgs! Dārzeņu un gaļas aromāti piešķir parastajiem makaroniem neaizmirstamu garšu.
Atrada veidu, kā tikt vaļā no skudrām ātri un bez ķīmijas. Bēg kopā ar pēcnācējiem
Lasi vel: Vectēvs sekoja kaķim, kurš viņu kaut kur sauca, bet labāk nebūtu gājis
Es novēlu jums lielisku noskaņojumu un garšīgus svētkus!
Tevi noteikti interesēs
- Sēžu savā auto Rēzeknes stāvvietā ar izslēgtu dzinēju un pēkšņi pienāk likumsargs un prasa dokumentus: stāstu kas notika
- Aizdzinu savu BMW uz remontu Rīgā, bet galu galā paliku bez 2000 eiro, bez pašas mašīnas un ar milzu parādu
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski
- Jau pazuduši tūkstoši eiro: brīdina par jaunu krāpšanas shēmu Latvijā – sākumā viņi atsūta īsziņu
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Kāpēc daudzi pavāri pievieno miltus ceptiem kartupeļiem













