Uzkarsē pannu, pievieno nedaudz augu eļļas, iemērc barankas no abām pusēm olu maisījumā. Cep līdz zeltaini brūnai uz vidējas uguns, apmēram 2-3 minūtes, šajā laikā maltajai gaļai ir laiks apcepties.
Gatavos baranciņas novietojiet uz papīra dvieļa, lai tas absorbētu lieko eļļu.
Principā uzkoda jau ir gatava un var pasniegt, bet es taisu nedaudz garšīgāku.
Barankas pārlieku uz cepešpannas, katru iesmērēju ar majonēzi, var aizstāt ar saldo krējumu, pielej ap 100 gramiem verdoša ūdens un liek uz vidējas uguns uz 5 minūtēm.
Es ļoti mīlu šo uzkodu.
Lasi vēl: Jūsu likteņa ceļi! Izvēlies ziedu pušķi un uzzini, kur liktenis tevi aizvedīs!
Labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Es bietes vāru tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda; radinieki šo metodi izmanto jau ilgu laikuby Jeļena Kuzmenko
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone
- “Baltijas jūra var būt bīstama”: meteorologs Toms Bricis nosauc Latvijas kartē bīstamākās vietas mūsu jūrāby Laura Andersone