Uzkarsē pannu, pievieno nedaudz augu eļļas, iemērc barankas no abām pusēm olu maisījumā. Cep līdz zeltaini brūnai uz vidējas uguns, apmēram 2-3 minūtes, šajā laikā maltajai gaļai ir laiks apcepties.
Gatavos baranciņas novietojiet uz papīra dvieļa, lai tas absorbētu lieko eļļu.
Principā uzkoda jau ir gatava un var pasniegt, bet es taisu nedaudz garšīgāku.
Barankas pārlieku uz cepešpannas, katru iesmērēju ar majonēzi, var aizstāt ar saldo krējumu, pielej ap 100 gramiem verdoša ūdens un liek uz vidējas uguns uz 5 minūtēm.
Es ļoti mīlu šo uzkodu.
Lasi vēl: Jūsu likteņa ceļi! Izvēlies ziedu pušķi un uzzini, kur liktenis tevi aizvedīs!
Labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Jāņa Timmas radinieki uz viņa atdusas vietas uzstādīja ļoti neparastu pieminekli +FOTOby Sandra Vīgante
- Rupja kļūda, griežot peonijas rudenī, ko pieļauj daudzi: pēc tam krūms veido tikai sīkas ziedkopasby Laura Andersone
- Aktrises Anastasijas Zavorotņukas vīrs pēc mīļotās aizsaulē došanās sācis uzvesties ļoti dīvaini – kas zināmsby Sandra Vīgante