Par ko labāk nekad nesūdzēties pat saviem tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem

Katram jūsu teiktajam vārdam ir svars. Turklāt to atbalsta arī tava paša vēlme, motivācija un nodomi.

Kāpēc mums jau no bērnības tiek mācīts klusēt par laimi? Tāpēc, ka, runājot par savām spožajām idejām, mēs izšķiežam savu enerģiju, kuras nepietiek pašai realizācijai.

Kamēr stāstām draugiem un tuviniekiem, cik lieliski jutīsimies citā darbā, izturēsim darba interviju, apprecēsimies, iekopsim mazdārziņu, uzcelsim māju un uztaisīsim remontu – mēs jau esam tur bijuši, esam izdzīvojuši prieka mirkli, visi ir paspējuši apbrīnot un lepoties ar mums.

Pēc tam sāk notikt brīnumi, un viss sabrūk. Tas notiek 90 % gadījumu, jo līdz ar stāstu ir izgaisusi darbības noslēpumainība un notikuma gaidīšana, ir pazudusi sirsnīgā vēlme un motivācijas enerģija.

Atceraties, kā reizēm jūs aizrautībā nopērkat kādu kursu, bet paši to nekad neizgājāt to?  Vai sporta zāles abonementu?

 

Tā vietā, lai dalītos ar šiem notikumiem, jums vajadzētu klusībā doties uz to realizāciju. Tad cilvēki paši redzēs rezultātus, un būs par ko priecāties pa īstam, nevis satricināt gaisu. Lūk, jūs kļuvāt vesels un spēcīgs, lūk, jūs runājāt franciski vai izcepāt lielisku kūku. Jūs to visu varat redzēt.

Protams, neviens neatceļ cilvēcisko skaudību, kas var visu sabojāt. Galu galā cilvēks, kurš apskauž, būtībā ir ļoti slinks. Ja viņš spētu dzīvot savu dzīvi un veikt savus darbus, viņam nepietiktu laika apskaust un analizēt citu cilvēku panākumus. Taču viņam ir bijušas stundas un gadi laika, lai šos panākumus iespraustu savā galvā.

Lasi arī: Ko darīt, ja mežā satiec mežacūku? Viedokļi ir dažādi, taču vienmēr ir tikai viena izeja

Viss, ar ko jūs labprāt dalāties, ir jūsu vēlmes un laimīgie mirkļi. Un kā gan kaut kas var būt iekārojams, ja visi par to zina un jau ir piesprieduši jums galarezultātu, lai gan jūs vēl pat neesat cēlies no krēsla? Vēlmju enerģija ir atraisīta, un lādiņš ir iztērēts.

 

Mūsdienu interneta laikmets ir trakojis savā bagātības, panākumu un neticamu sasniegumu kliedzienā.

Daži no tā trako un nulles pat uz to, kas viņiem ir. Citi uz tā pelna naudu, piedāvājot visādus brīnumus par pumpēšanu, produktus, kas uzlabo visu un jebko, demonstrējot spožumu un mirdzumu, pēc kura būtu jātiecas visiem un ikvienam. Kaut kādu iemeslu dēļ…. Bet, ja 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā cilvēks atkārto, ka viņam tas ir vajadzīgs, viņš galu galā tam noticēs, jo viņa smadzenes būs tā pārkonfigurētas. Internets ir mūsu 24/7.

Lūk, kāds svarīgs jautājums par pārpilnību: kāpēc dažiem cilvēkiem ir daudz, bet citi nesaņem neko.

Tāpēc, lai būtu veselā racionālā prātā, perfektā emocionālā un enerģētiskā stāvoklī, pat ja ļoti gribas kliegt, labāk par to klusēt:

 

Par savu laimi.

Pat ja tā jau ir notikusi un notiek tieši šajā brīdī – izdzīvojiet to paši vai kopā ar tiem, kurus tā tieši skar. Šādā veidā tā būs daudz laimīgāka, piederēs tikai jums un nepiesaistīs negatīvās enerģijas jūru no tiem, kam vienmēr ir nepieciešams iebāzt degunu citu cilvēku lietās.

Aizmirstiet par visiem tiem statusiem un izsaucieniem sociālajos tīklos. Ja vēlaties dalīties un nezināt, kā šo laimīgo stāvokli saturēt, vispirms uzdodiet sev jautājumu:

“Ko es tagad par to pastāstīšu visai pasaulei? Par ko?” Es jums apliecinu, ka dziļi no iekšienes nākošā sirsnīgā atbilde noteikti nebūs tāda, ka esat tik labs cilvēks vai superzvaigzne, tāpēc esat nolēmis dalīties.

Jūs joprojām tiecaties uz mērķi kaut kā piefiksēt savus panākumus citu priekšā, izvilināt no viņiem apstiprinājuma reakcijas vai kādu skaudību, lai gan, šķiet, sakāt, ka tas ir domāts jums personīgi un lai priecātos. Un šāds impulss ir vēlme būt augstākam un labākam. Par šādu impulsu Visums tev dod triecienu, lai tu zinātu. Ne jau ar šādu nolūku tas tev dāvina dāvanas, lai tu pēc tam ar tām nervozētu citus cilvēkus vai mēģinātu viņus sāpināt, vai dāvinātu tās pa labi un pa kreisi (tev tās vēl ir jānopelna).

Uzliksiet kādu jauku saules attēlu un novēlēsiet visiem labu dienu, ja jums tik ļoti niez. Ar to pietiek, ticiet man!

Nekad nekliedziet uz katra parasta cilvēka un sociālo tīklu stūra par savu apātiju, skumjām vai, kā tas tagad ir modē, – depresiju.

Tā jūs piesaistāt slēptus prieku par savu neveiksmi vai nelaimi. Jā, cilvēki ir tik augsti attīstīti dzīvnieki – vājie iet malā. Tavs vājums var izraisīt atbalstu, bet sirsnībā būs kaķa pīrāgs. Un tas ir no saviem tuvajiem cilvēkiem.

Saprotiet vienu vienkāršu lietu – lai tiktu galā ar savu stāvokli, nepatikšanām, problēmām un bēdām, jums nav nepieciešams to likt ārpusē. Šī ārpuse nepalīdz, bet tikai izplata visas skumjas tālāk un tālāk. Tikai jūs esat sava stāvokļa kungs. Plus profesionāla palīdzība, ja jums tā nepieciešama.

Iedomājieties pieneni. Tā ir tik skaista un vesela. Jūs varat to vienā mirklī nopūst, un tā būs pliks kociņš. Tad jūs varat ar to darīt, ko vēlaties: izmest to un aizmirst par to, turpināt savu dzīvi un satikt jaunu skaistu ziedu. Bet jūs paņemat šos pieneņu lietussargus un izkaisāt tos pa visu apkārtni. Tie lido apkārt, un tu nezini, pie kā tie nonāk. Tad jūsu depresija un bēda pieaug. Tev it kā ir pienākums sērot ilgāk nekā parasti, jo sabiedrība ir informēta. Citādi, kā tu pēc nedēļas iziesi ārā ar smaidu? Man ir žēl, ka jūs esat nomākts un skumstat.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu galveno faktoru par kuru nevajag ziņot visiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment