Par ko sieviete domā, kamēr mīlējas ar tevi? Tavs ego to noteikti nebūs gaidījis!

Ja tu seksa laikā nedomā tikai par to, kas notiek tajā brīdī un kā vairot baudu jums abiem, tad lūk sievietes domā par visu ko! Ja mēs spētu nolasīt sieviešu domas seksa laikā, tad mēs visdrīzāk apvainotos!

Neviena sieviete tev šo neatklās, bet šīs ir tās 5 domas, kuras vismaz vienu reizi ir izskrējušas cauri daiļā dzimuma prātiem fiziskās tuvības laikā ar tevi:

“Tagad ir viņa kārta būt augšā” – ja sievietei sākumā būt augšā ir interesanti, tad pēc zināma laika attiecībās, tas paliek nogurdinoši un viņas klusībā seko līdzi, kad ir laiks mainīties vietām.

“Ja mēs pabeigsim 15 minūšu laikā, tad es dabūšu gulēt pilnas 8 stundas” – sekss nenoliedzami ir foršs, bet miegs arī ir patīkama lieta. Īpaši, ja nākamjā dienā gaida pienākumi.

“Un ko man darīt, kamēr viņš uzvelk prezervatīvu?” – nedrīkst traucēt uzmācoties, jo vīrietim jāredz, ko viņš dara, taču negribas arī sabojāt mirkli sākot šķietami viņa priekam sevi apmierināt vai arī vienkārši gulēt un skatīties viņam uz pirkstiem.

“Diez kā es šobrīd izskatos? To, ka manas krūtis ir katra noliekusies uz savu pusi es saprotu…” – sievietes bieži uztraucas vai viņu sejas izteiksmes un vaidi ir pietiekami izteiksmīgi priekš vīrieša ego, bet tai pat laikā arī uztraucas par to vai jau viņa nesāk izskatīties komiski sejas izteiksmēs, kustībās, kā arī vai viņas izskatās simpātiski.

“Viņš jau tā visu dara ātri un spēcīgi – ir pat iesvīdis un elso, bet man tas nav pietiekami. Nezin vai viņš apvainosies, ja es prasīšu vēl ātrāk un spēcīgāk?” – sieviete vienkārši uztraucas, lai partneris “neaiziet pie Dieviem” seksa laikā.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: madamenoire.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment