Par ŠIEM 5 attiecību aspektiem nekad nevajag runāt ar draugiem! Ja tas nāks gaismā, otra pusīte būs ļoti apvainojusies!

Nereti, pasēdēšanu laikā ar draugiem, runa ir par attiecībām. Bet ir aspekti, kurus nedrīkst apspriest nekādos apstākļos.

SEKSUĀLĀS AKTIVITĀTES KRITUMS

Iedomājieties: jūs un jūsu partneris nemīlējaties jau vairākus mēnešus. Jūs sāk šī lieta uztraukt, un jūs vēršaties pie drauga/draudzenes pēc padoma, kurš/kura, ne aci nepamirkšķinot, pārliecina jūs, ka tas nav nekas īpašs. Pēc šīs sarunas jūs atslābstat un sākat pieņemt izveidojušos situāciju par normālu. Un velti! Jo patiesībā seksuālās dzīves trūkums – tā ir pirmā pazīme tam, ka attiecībās pavisam drīz iestāsies krīze. Tāpēc, ja jūs esat saskāries ar šādu problēmu, tad vispirms apspriediet to ar mīļoto, un, ja jums abiem neizdosies tikt galā ar šo problēmu, tad vērsieties pie psihologa. Jo tikai tā jūs varēsiet tikt skaidrībā, kas patiesībā notiek attiecībās.

APLIET PARTNERI AR SAMAZGĀM

Apvainojumi, kas vērsti uz jūsu otro pusīti – ir tabu. Turklāt gan acīs, gan arī aiz muguras. Bet, ja pirmajā gadījumā jūs varēsiet par to otrajai pusītei atvainoties, tad situācija, kad jūs runājat nepatīkamas lietas aiz viņa/viņas muguras, un viņš/viņa par to uzzina nejauši, tas var jums maksāt pašas attiecības. Ja jūs gribat nolaist tvaiku, tad tā vietā, lai zvanītu draudzenei/draugam vai ģimenei, aizejiet uz sporta zāli vai arī sarīkojiet mājas ģenerāltīrīšanu – jabko, kas spēj novērst jūsu domas un nolaist tvaiku.

APSPRIEST PARTNERA SEKSUĀLĀS FANTĀZIJAS

Nevajag apspriest sava partnera seksuālās fantāzijas. Piekrītiet, jums nebūtu patīkami, ja viņš/viņa saviem draugiem/draudzenēm stāstītu par jūsu erotiskajām fantāzijām ar kādu aktieri/aktrisi. Viņš/viņa padalījās ar jums ar pašu slēptāko – centieties attaisnot viņa/viņas uzticību.

KRĀPŠANA

Ne visas krāpšanas beidzas ar šķiršanos. Daži cilvēki var pilnībā piedot savam partnerim. Ko nevar teikt par piekrāptā draugiem un tuviniekiem. Tāpēc, ja jūs vēlaties saglabāt normālas attiecības ar saviem tuviniekiem, tad labāk nestāstiet viņiem par notikušo incidentu. Kaut gan tas attiecas uz visām situācijām, kuras vienā vai citā ziņā pārkāpj vispārpieņemtās normas.

PARTNERA FINANSIĀLĀS PROBLĒMAS

Vīrieši ārkārtīgi sāpīgi uztver savas finansiālās problēmas. Sievietes mazāk, taču arī izjūt lielu diskomfortu atrodoties finanisālā ķezā. Tāpēc, ja jūs sāksiet apspriest ar draudzenēm/draugiem viņa/viņas izgāšanos, tas otru pusīti ārkārtīgi sarūgtinās. Nerunājot jau par to, ka turpmāk jums būs grūti atjaunot viņa reputāciju apkārtējo acīs.

Lasi vēl: Baumas par jauno iPhone 8 – vai tiešām tiks radīts kas šāds?

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment