Par šīm 5 viedtālruņu funkcijām zina maz civlēku, taču tās ir ļoti noderīgas! Pamēģini arī tu!

Video reģistrators
Daudziem neienāk prātā tas, ka savu viedtālruni ir ļoti iespējams izmantot kā auto video reģistratoru. Lai to izdarītu, telefons jāpiestiprina savā auto tā, lai tā video skatījums būtu pēc iespējas plašāks. Ir arī dažādi pielikumi telefonā, kas uzlabo reģistratora skatījumu un viedtālruņa funkcionēšanas spējas šajā jomā.
Saprotams, ka regulāri šāda veida telefona izmantošana nebūs ļoti parocīgi, tādēļ ar laiku labāk iegādāties labu video reģistratoru. Taču šāds te paņēmiens ir ļoti labs tad, ja jūs izīrējat auto kādā citā valstī.

Izstrādātāja izvēlne
Ja jūs, vairāk vai mazāk, orientējaties viedtālruņos, jūs pavisam vienkārši varat uzstādīt detalizētus iestatījumus, kas nav pieejami parastiem lietotājiem. Kā to izdarīt? Lai to izdarītu, jums būs jāieiet izstrādātāja izvēlnē.
Izvēlieties “uzstādījumi” – “par telefonu” – un septiņas reizes uzspiediet uz “būvējuma punktu”. Tas arī viss! Šajā sadaļā ir virkne parametru, kas paredzēti ierīces ātruma veicināšanai, saziņu kvalitātes uzlabošanai, kā arī sistēmas ārējā izskata uzlabošanai.

Monohromais režīms
Lai ekonomētu tālruņa bateriju un saudzētu acis lasīšanas laikā, ir iespējams izmantot monohromo (melnbalto) telefona režīmu.
Lai to izdarītu, izmantojiet jau iepriekš minēto sadaļu, kurā atrodiet “imitēt anomāliju” un ieslēgt monohromo režīmu. Tagad jūsu viedtālrunis ekrānu rādīs melnbaltu.

Celtniecības līmeņrādis
Mūsdienu viedtālruņi ir aprīkoti ar visdažādākajiem aksesuāriem, tajā skaitā akselerometru un žiroskopa sensoru – rādītāji, kas palīdz noteikt ierīces atrašanos vai nostātni telpā. Lejupielādējot pielikumu Android vai iOS, jūs varēsiet ar savu ierīci aizvietot visparastāko celtniecības līmeņrādi.
Saprotams, ka telefons nevar pilnībā aizvietot celtniecības instrumentus, taču sadzīves situācijām būs ļoti labi piemērots.

Atmiņas ekonomēšana
Kādā brīdī teju visiem nākas saskarties ar to, ka viedtālrunī nepietiek atmiņas. Jūs noteikti zināt par to, ka ir iespējams failus pārlikt uz datora, ārējā cietā diska, fleša un citviet.
Mēs iesakām jums daudz labāku risinājumu – augšupielādēt savas fotogrāfijas vietnē “Telegram”.
Šajā vietnē ir iespējams nosūtīt failus, ziņas un pielikumus pašam sev. To droši var izmantot kā savu personīgo glabātuvi.
Atrodiet tajā savu telefona numuru un rakstiet sev ziņas ar failiem cik uziet.

Lasi vēl: Pamācība, ko darīt, ja ūdenī iekritis telefons. Pastāstīsim kā sniegt “pirmo palīdzību” viedajam draugam

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment