Par to, ko citi nerunā – kā mājas apstākļos balināt ānusu? 2 efektīvi veidi.

Reti kuram cilvēkam intīmo vietiņu krāsa sakrīt ar ķermeņa krāsu. Parasti intīmās ķermeņa daļas, tai skaitā ānuss, ir tumšāks kā pārējā āda – vienam pāris toņu tumšāks, citam izteikti tumšāks. Ja tu vēlies, lai tava ānusa krāsa būtu pēc iespējas tuvāka tavai pārējā ķermeņa krāsai, tad iepazīsties ar zemāk apkopotajām metodēm!

Atgādinām, ka nekas no zemāk aprakstītā nedrīkst nonākt taisnajā zarnā, kā arī nedrīkst tikts izmantots uz bojātas ādas!

Balināšana ar augļskābēm

Šajā gadījumā runa iet par citrusaugļiem. Iesaka izmantot citronu vai laimu, par cik tie ir augļskābēm bagātākie. Izspied citrona vai laima sulu, iemērc tajā tīru vates pikucīti un paturi to uz sava ānusa 20 minūtes, pēc tam noskalo. Šo metodi iesaka izmantot ne biežāk kā reizi nedēļā. Ja novēro dedzināšanas vai kairinājuma sajūtu, tad nekavējoties pārtrauc balināšanu. Labākam efektam iepriekš veikt ādas pīlingu.

Balināšana ar aktivēto ogli

Šeit būs nepieciešama viena aktivētās ogles tabletīte un nedaudz kokosriekstu sviesta. Saberz aktivētās ogles tableti, pievieno to kokosriekstu sviesta pikucītim. Samaisi un atstāj uz ānusa aptuveni 15 minūtes. Pēc tam noskalot. Ja pēc noskalošanas novēro melnus pleķīšus, tad tas nozīmē, ka tajās vietās ir bijuši ādas bojājumi – attiecīgi nav pamats uztraukumam, pleķīši drīzumā pazudīs. Ja novēro dedzināšanas vai kairinājuma sajūtu, tad nekavējoties pārtrauc balināšanu. Labākam efektam iepriekš veikt ādas pīlingu.

Lasi vēl: Dzerstiņa laikā čalis izdomā, ka būtu forši iededzināt apkaunojošu tetovējumu sev uz pēcpuses (+FOTO)…

Avots: analbleachingguide.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment