Parastā soda pasargā manas jāņogas no kaitēkļiem – es dalos ar darba recepti

 

Apsmidzināšanas ar sodu priekšrocības

Šo procedūru veic agrā pavasarī. Apstrādā ne tikai augu daļas, bet arī augsni ap jāņogu krūmiem. Pateicoties tam, jūs atbrīvosieties ne tikai no kaitēkļiem, bet arī no nezālēm, kā arī veicināsiet ražas pieaugumu.

SVARĪGI: tūlīt pēc smidzināšanas jāņogas nedrīkst laistīt. Pagaidiet vismaz trīs stundas, lai izvairītos no šķīduma izskalošanas.

Drošība

Soda ir nekaitīga cilvēkiem. Tomēr nevajadzētu aizmirst par piesardzības pasākumiem. Apstrādājiet krūmus, lietojot gumijas cimdus. Pēc darba apģērbu nosūtiet uz veļas mazgātavu, labi nomazgājiet seju un rokas ar ziepēm un ūdeni, izskalojiet muti.

Atlikušo šķīdumu izlejiet. Nesaglabājiet to, jo ar laiku izzūd lietderīgās īpašības.

Svarīgi: noteikti izskalojiet trauku, kurā tika lietots šķīdums, un smidzinātāju, pēc tam nosusiniet un noslaukiet ar drānu. Ja sodas daļiņas paliek uz sieniņām, tās var nonākt saskarē ar citiem produktiem, kurus izmantosiet vēlāk.

Lasi vēl: “Tīri kāposti” – bez ķimikālijām: žēl, ka iepriekš par šiem trikiem nezināju (tie tiešām darbojas, lai gan daudzi smejas)

Šis ir tik vienkāršs veids. Galvenais ir ievērot proporcijas un drošības pasākumus. Jums ir garantēta brīnišķīga jāņogu raža.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment