Parastas pankūkas vairs negatavoju: atradu recepti, kas tagad ir “mūsējā” (ļoti garšīgi un viegli pagatavojama)

Šīs pankūkas ir līdzīgas gaļas pīrāgiem. Tiklīdz tās tiek uzliktas uz galda, tās pazūd jau 10 minūtēs. Tās nav taukainas, bet ir ļoti garšīgas un pievilcīgas.

 Es jau laicīgi pievienoju pildījumu pankūku mīklai, un kā vienreiz izmēģināju, kopš tā laika  tas ir vienīgais veids, kā es gatavoju pankūkas.

Šis ēdiens ir lieliski piemērots gan brokastīm, gan pusdienām vai vakariņām, piedāvājot interesantu veidu, kā izbaudīt vistas fileju citādāk nekā parasti. Tas ir vienkāršs veids, kā pagatavot gardas un neierastas pankūkas, kas patiks gan bērniem, gan pieaugušajiem.

 Iesaku izmēģināt arī jums. Esmu vairāk nekā droša, ka jums patiks. 

 Precīzas receptes sastāvdaļas raksta beigās!

Pildījumu, starp citu var arī mainīt pēc savas gaumes. Piemēram, ja pievieno nedaudz siera, desas gabaliņus, papriku un tomātus, tad garša atgādina picu. 

Lasi arī: Viņi tiks pie pamatīgas naudas plūsmas: slavenā eksperte Andžela Pērla nosaukusi 3 Zvaigžņu zīmes, kas jūlija otrajā pusē būs naudas un veiksmes lutināti

Pagatavošana:

Bļodā sajauc olu, sāli un cukuru. Visu labi saputoju ar slotiņu.

Es pievienoju kefīru. Bet kefīrs nevar būt auksts! Kefīru parasti izņemu no ledusskapja jau iepriekš un tas atdziest uz galda vismaz pāris stundas. Tad mīkla sanāk labāka un pankūkas garšo labāk.

Uzklāj uz naža asmens nedaudz zobu pastas, un rezultāts tevi pārsteigs!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pārējos soļus plus precīzas sastāvdaļas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment