Tagad “pildījums”. Zaļie lociņi un viena vārīta ola, viss smalki sagriezts.
Un vista. Jācep tikai vista! Šeit esmu izcepusi vistas fileju. Es to sagriezu mazos gabaliņos.
Vistu pievienojiet bļodas saturam un samaisiet. Mīklai nevajadzētu būt šķidrai! Tai nevajadzētu pilēt no karotes, bet gan “nokrist” (iespējams, tā to var nosaukt). Ja mīkla ir nedaudz šķidra, pievienoju vēl miltus.
Ar karoti lieku mīklu pannā ar sakarsētu eļļu un apcepu no abām pusēm līdz skaisti zeltaini brūnai krāsai. Tas ir svarīgi! Siltumam jābūt vidējam! Pretējā gadījumā pankūkas neizcepsies un piedegs.
Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļa. No norādītā sastāvdaļu daudzuma sanāk 15-16 gabali.
Lūk, pavisam gardas “pildītās”pankūkas, kuras garšo izcili kopā ar skābo krējumu.
Mūziķis Ralfs Eilands atklāti par to, kāpēc viņš nav kļuvis un, visdrīzāk, nekad nekļūs par tēvu
Sastāvdaļās:
• Vistas fileja (cepta) – 150 g
• Ola – 1 gab.
• Sāls – 0,5 tējk.
• Cukurs – 1 ēd.k.
• Kefīrs – 350 ml
• Milti – 170-190 g
• Soda – 1 tējk.
• Sīpolloki
• Vārīta ola – 1 gab.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Bankas pārstāvji skaidro ko patiesībā nozīmē, kad redzi savā kontā ”rezervēta summa”by Sandra Ločmele
- Krāpnieki mēģināja apmānīt manu vecmāmiņu, taču viņa viņiem deva smagu mācībuby Sandra Ločmele
- Ūsiņa diena 23.aprīlī – vieni no senākajiem senlatviešu svētkiem: 6 lietas, kas jāizdara, lai iegūtu aizsardzību un svētībuby Laura Blūma