Parastas pankūkas vairs negatavoju, jo atradu recepti, kas tagad ir “mūsējā”- ļoti garšīgi un viegli pagatavojama

Tagad “pildījums”. Zaļie lociņi un viena vārīta ola, viss smalki sagriezts.

 

Un vista. Jācep tikai vista! Šeit esmu izcepusi vistas fileju. Es to sagriezu mazos gabaliņos.

 

Vistu pievienojiet bļodas saturam un samaisiet. Mīklai nevajadzētu būt šķidrai! Tai nevajadzētu pilēt no karotes, bet gan “nokrist” (iespējams, tā to var nosaukt). Ja mīkla ir nedaudz šķidra, pievienoju vēl miltus.

 

Ar karoti lieku mīklu pannā ar sakarsētu eļļu un apcepu no abām pusēm līdz skaisti zeltaini brūnai krāsai. Tas ir svarīgi! Siltumam jābūt vidējam! Pretējā gadījumā pankūkas neizcepsies un piedegs.

 

Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļa. No norādītā sastāvdaļu daudzuma sanāk 15-16 gabali.

Lūk, pavisam gardas “pildītās”pankūkas, kuras garšo izcili kopā ar skābo krējumu.

 

 

Sastāvdaļās:

• Vistas fileja (cepta) – 150 g

• Ola – 1 gab.

• Sāls – 0,5 tējk.

• Cukurs – 1 ēd.k.

• Kefīrs – 350 ml

• Milti – 170-190 g

• Soda – 1 tējk.

• Sīpolloki

• Vārīta ola – 1 gab.

 

Lai labi garšo!

Leave a Comment