Parastie vārīti makaroni kļūs daudzkārt garšīgāki – pievienojiet šo vienkāršo sastāvdaļu

Makaroni ir daudzu cilvēku iecienīts ēdiens, ko bieži bauda ar sieru, kečupu vai dažādām mērcēm. Bet, ir viens produkts, kas padarīs vārītus makaronus maigus un krēmīgus, radot ēdienu, kas noteikti patiks visai ģimenei.

Vārīti makaroni ir neaizstājams garnīrs uz daudzu ģimeņu galda. Šo ēdienu ir viegli un ātri pagatavot, tieši tāpēc pat iesācējs pavārs lieliski tiek galā ar šo uzdevumu, tostarp bērni.

Parasti, lai makaroni būtu garšīgāki, tiem pievieno sviestu vai jebkuru sieru. Tomēr daudzām itāļu saimniecēm ir sava slepenā sastāvdaļa, kas parastos vārītos makaronus bez šiem dārgajiem produktiem pārvērš par īstu kulinārijas šedevru. Par to pastāstīja kulinārijas blogere Anabella Capričī.

Ko pievienot makaroniem, lai tie būtu daudz garšīgāki – pieredzējušu saimnieču noslēpums

Izrādās, ka šis slepenais produkts ir visiem labi zināmais parastais biezpiens. Tas jāpievieno karstiem makaroniem, lai uzlabotu ēdiena garšu, padarot to maigu un krēmīgu.

Sagatavošanas process ir pavisam vienkāršs. Pirmkārt, jums ir nepieciešams vārīt makaronus kā parasti, pēc tam noteciniet ūdeni un iebērt gatavo ēdienu lielā bļodā.

Tad makaroniem ir jāpievieno arī 2-3 ēdamkarotes svaiga biezpiena un visu kārtīgi samaisa. Pēc tam varat sasmalcināt dažus svaigus garšaugus un tos apkaisīt pāri makaroniem.

Šim ēdienam būs maiga krēmīga tekstūra, un tas pilnībā ļauj izvairīties no tādu dārgu sastāvdaļu izmantošanas, kā, piemēram, sviests vai siers. Turklāt šādus makaronus ir viegli pagatavot, šis process neprasa daudz laika un pūļu.

Makaroni ar biezpienu noteikti iepriecinās visu ģimeni, īpaši mazus bērnus. Turklāt, varat izvēlēties biezpienu pēc saviem ieskatiem. Ja vēlaties liesāku versiju, varat izmantot vājpiena biezpienu. Rezultāts būs tikpat lielisks un gara maltīte būs garantēta.