Parasts lēts sūklis, bet tik daudz priekšrocību! Ieliku ledusskapī un nekādu problēmu. Stāsta pieredzējusi japāņu mājsaimniece

Man ļoti patīk komunicēt par uzkopšanu ar citu valstu un tautību pārstāvjiem. Pārsteidzoši, ka lielākā daļa tautas mazgāšanas, gludināšanas un tīrīšanas metožu ir vienādas. Vienīgais dīvainais padoms ir tas, ka tajā tiek izmantoti materiāli un vielas, kurām mūsu lielajā valstī nav īpaša pielietojuma. Bet ar tādām lietām, kuras izmanto lielākajā daļā valstu, var būt interesantāk.

Vienu no noslēpumiem, ko nesen uzzināju, man pastāstīja kāds japāņu draudzene. Turklāt šī metode ir populāra ne tikai Uzlecošās saules zemē, bet arī Ķīnā.

Sūklis ledusskapī

Ja augļi un dārzeņi ledusskapī ātri bojājas, tas nozīmē, ka tajā ir pārāk daudz mitruma. Tam var būt vairāki iemesli – sākot no nepareiziem ledusskapja iestatījumiem, kurus var labot, līdz tam, ka tajā glabājat daudz noteiktu produktu. Un šeit jūs nevarat palīdzēt ar ledusskapja iestatījumiem. Parasts sūklis nāks palīgā. Tas viegli uzsūc lieko mitrumu, tāpēc pārtika tiek labāk uzglabāta.

Nodalījumā ar dārzeņiem, augļiem vai vienkārši uz plauktiem ievietojam parasto virtuves sūkli. Vienkārši atcerieties to ik pa laikam izspiest, vismaz reizi nedēļā. Tāpēc vislabāk to novietot visredzamākajā vietā, tuvāk plaukta malai. Un neaizmirstiet to izgriezt vai aizstāt ar jaunu.

Turklāt sūklis uzsūks arī mitrumu un visas nepatīkamās smakas. Un, lai uzlabotu efektu, varat to samitrināt ūdens un cepamās sodas šķīdumā, pamatojoties uz 2/3 ūdens un 1/3 sodas.

Lasi vēl: Mazā pirkstiņa garums atklāj “slēpto patiesību” par jums: psiholoģisks tests

Ja ledusskapī pastāvīgi jūtama nepatīkama smaka, sūklī var izveidot vairākus caurumus un tajā ievietot aktīvās ogles tabletes.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment