Pārsteidzoša lieta, ko pievienot veļas pulverim, lai dubultotu tā iedarbību: ietaupīsiet arī naudu

Lai taupītu veļas pulveri un ievērojami uzlabotu tā iedarbību, jums jāzina viens mazs noslēpums.

Reizēm gadās, ka lietas pat pēc mazgāšanas veļas mašīnā neizskatās gluži svaigas. Daži cilvēki šo problēmu cenšas atrisināt, pievienojot vairāk veļas pulvera. Tomēr pēc tam šādas lietas var ātri izbalēt un kļūt nepatīkamas pieskārienam, jo mazgāšanas līdzeklis ir slikti izskalots no auduma.

Dažos gadījumos pārmērīgu veļas pulvera daudzumu nemaz neizdodas pienācīgi izskalot, kam sekojoši nereti uz apģērba paliek nepatīkamas baltas svītras.

Lai vienmēr būtu apmierināti ar mazgāšanas rezultātu, varat izmantot vienkāršas, bet efektīvas metodes. Piemēram, jūs varat pievienot dažas sastāvdaļas veļas pulverim, kas pastiprinās tā iedarbību un pat palīdzēs ietaupīt naudu.

Viena no šādām sastāvdaļām ir cukurs. Tā palīdzēs saglabāt balto krāsu uz jebkura auduma materiāla. Un tas ir arī ļoti noderīgs, mazgājot zīda vai vilnas lietas, jo palīdz tās pasargāt no deformācijas un izstiepšanās, kas bieži rodas, mazgājot veļu veļas mazgājamajā mašīnā.

Patiesus brīnumus spēj paveikt arī parasta galda sāls. Kāpēc veļas pulverim pievieno sāli? Pateicoties šai sastāvdaļai, mazgāšanas līdzeklis daudz labāk izskalojas no audumiem. Uz cilindra nepieciešams pievienot tikai 1 ēdamkaroti, un sāls iedarbosies vienkārši pārsteidzoši.

Lasi vēl: Lietas, ko jāizdara ar rozēm jūnijā, lai tās ziedētu krāšņāk un ilgāk

Turklāt, sāls arī palīdzēs labāk cīnīties ar apģērbu, kurš ir ļoti notraipīts un pleķains. Tieši šādos gadījumos, kad ir jācīnās ar grūtiem traipiem, veļas mazgāšanas laikā cilindrā var pievienot pat 4 ēdamkarotes sāls.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Patiesībā, jau mūsu vecmāmiņas, kuras bija taupīgi cilvēki, bieži izmantoja sāli mazgāšanā, kad vēl nebija veļas mašīnu. To sajauc ar veļas ziepēm, mazgājot krāsainas lietas, lai tās nesabojātu. Sākotnēji 5 litros ūdens sajauc 1 ēdamkaroti sāls un 2 ēdamkarotes veļas ziepju. Pēc tam šķīdumu kārtīgi samaisa. Šajā šķīdumā iemērktas drēbes lieliski izmazgājās.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment