Pārsteidzoši salāti, bet žēl, ka es neuzzināju šo recepti gurķu sezonas laikā – sīpoli, gurķi un viss, bet triks ir mērcē

Svaigi, garšīgi un ar tikai divām galvenajām sastāvdaļām – šie salāti ir lieliska izvēle!

Kad vasaras izskaņā vai rudens sākumā ierastie salāti jau ir apnikuši un gribas ko jaunu, šie gurķu salāti būs patīkams pārsteigums. Protgams, tos var gatavot arī ziemā, vienk ziemā nevar atrast tik gardus gurkus kā sezonas laikā.

Salātu garša slēpjas mērcē, kas piešķir tiem izteiksmīgumu un sātīgumu. Tie ir ideāli piemēroti vakariņām vai pusdienām, taču svētku galdam var šķist pārāk vienkārši. Bet, ja vārīsiet vai apcepsiet kartupeļus un pasniegsiet tos kopā ar šiem salātiem, tas būs vislabākais risinājums. Mēs tik ļoti pieradām, ka vasarā vakariņās mums vienmēr ir kādi salāti. Visbiežāk tie bija ierastie dažādi salāti no tomātiem, gurķiem.

Lasi arī: Kā ilgāk uzglabāt maizīti svaigu: viens populārs iepakojums izrādās absolūti nepiemērots tam

 Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošanas gaita

Vienu vai pat divus lielus sīpolus nomizo un sagriež pusgredzenos. Sīpoliem šajā receptē ir īpaša nozīme.

Ievietojiet dziļā traukā. Ieberiet sāli, cukuru, etiķi, ielejiet ūdeni un atstājiet vismaz uz 15 minūtēm, vai ja iespējams, atstājiet uz stundu.

Mūsdienīgi vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (ar Foto)

Noskalojiet gurķus, tos var nomizot pilnībā, vai ari maliet, lai vietām paliek zaļumiņš.

 

 

Tad vienkārši sagriež gurķus ripiņās un liek tos dziļā bļodā.

Bet kā ar mērci? Tālāk rakstā aprakstam to, kā pagatavot lielisko mērci un kādi soļi vēl jāveic!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment