Pievienojiet apmēram pusi tējkarotes sāls un atstājiet apmēram uz 10 minūtēm.
Pēc tam notecina visu šķidrumu (sulu).
Noteciniet visu šķidrumu no sīpoliem un pārlieciet tos pie gurķiem.
Mērcei sajauciet majonēzi un skābo krējumu. Pievienojiet karoti sinepju, man ir graudainas sinepes, varat pievienot arī parastas sinepes.
Tevi arī varētu interesēt
Salātus samaisiet un pievienojiet zaļumus.
Pievienojiet garšaugus. Tas ir garšīgi. Noteikti pamēģiniet to pagatavot un uzrakstiet savas atsauksmes.
Sastāvdaļas:
svaigi mazie gurķi 3-5 gab.
sāls 0,5 tējk
sīpols 1 gabals liels
cukurs 2 tējk
sāls 1 tējk.
etiķis 2-3 ēd.k. 9 %
ūdens 50 ml
majonēze, skābs krējums, sinepes pēc garšas, zaļumi.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Ne tikai salds, bet arī īpašs – 5 oriģinālas zemeņu ievārījuma receptes kā marmelādeby Rinalds Bergmanis
- Mūsu ģimenē visi burtiski fano par salātiem “Sarkanā jūra”; tikai 5 minūtes un jau ceļu galdāby Rinalds Bergmanis
- Kas ar mums notiks 70 gadu vecumā: 4 mācības no ebreju gudrībasby Rinalds Bergmanis