Pievienojiet apmēram pusi tējkarotes sāls un atstājiet apmēram uz 10 minūtēm.
Pēc tam notecina visu šķidrumu (sulu).
Noteciniet visu šķidrumu no sīpoliem un pārlieciet tos pie gurķiem.
Mērcei sajauciet majonēzi un skābo krējumu. Pievienojiet karoti sinepju, man ir graudainas sinepes, varat pievienot arī parastas sinepes.
Salātus samaisiet un pievienojiet zaļumus.
Pievienojiet garšaugus. Tas ir garšīgi. Noteikti pamēģiniet to pagatavot un uzrakstiet savas atsauksmes.
Sastāvdaļas:
svaigi mazie gurķi 3-5 gab.
sāls 0,5 tējk
sīpols 1 gabals liels
cukurs 2 tējk
sāls 1 tējk.
etiķis 2-3 ēd.k. 9 %
ūdens 50 ml
majonēze, skābs krējums, sinepes pēc garšas, zaļumi.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc es nemaksāju pat par kafiju pirmajā randiņā – un kāpēc man šķiet, ka tas ir godīgiby Rinalds Bergmanis
- “Katram ir cilvēki, ko mīlēt savā dzīves ceļā,”: populārais latviešu dziedātājs Ainars Bumbieris nāk klajā ar jaunumiemby Laura Blūma
- Kā nokrāsot metāla mucu no iekšpuses, lai tā nerūsētu 50 gadusby Rinalds Bergmanis