Pasaulē vecākā sieviete atklāj īpatnēju ilgdzīvošanas noslēpumu: jāizvairās no attiecībām

FILE - In this Friday, June 26, 2015 photo, Emma Morano, 116, sits in her apartment in Verbania, Italy. At 116 years of age, Emma is now the oldest person in the world and is believed to be the last surviving person in the world who was born in the 1800s, coming into the world on Nov. 29, 1899. That’s just 4 and a half months after Susannah Mushatt Jones, who died Thursday in New York at the age of 116. (AP Photo/Antonio Calanni, File)

Pasaules vecākais cilvēks šobrīd ir Emma Morano no Itālijas. Viņai ir 116 gadu, un tiek uzskatīts, ka viņa ir pēdējais dzīvais cilvēks pasaulē, kurš dzimis 19. gadsimtā.

Morano bijusi apmierināta, izdzirdot savu jauno titulu. Viņa arī nevilcinās atklāt savus ilgdzīvošanas noslēpumus, kuri ir visai neparasti. Jau vairākas desmitgades viņa katru dienu ēdusi divas jēlas olas pēc tam, kad ārsts viņai to kā jaunai sievietei ieteica, lai cīnītos ar anēmiju.

Taču, kā uzskata Morano, ne tas ir galvenais, kāpēc viņa tik ilgi nodzīvojusi. Īstais iemesls nav nemaz saistīts ar uzturu vai sportu.

Kāds tas, pēc ilgdzīvotājas domām, ir, uzzini, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment