Tokuda uzskata, ka viņa pārsteidzošo izturību nodrošina olu ēšana ik dienu.
Viņš stāsta, ka viens no viņa mīļākajiem ēdieniem ir rīsi, kam pārlieta jēla ola.
Kopš savas debijas pornoindustrijā Tokuda filmējas 60 pornofilmās ik gadu un joprojām aktīvi turpina to darīt savā cienījamajā vecumā.
Viņš apgalvo, ka viņa ilgais mūžs saistīts ar to, ka viņš regulāri trenē gan savu ķermeni, gan prātu.
Tokuda stāsta: “Cilvēki bieži man jautā par manu izturību, bet es nedaru neko īpašu. Tikai katru dienu cenšos piekopt pareizu dzīvesveidu. Es mīlu rīsus ar jēlu olu.”
Tokuda piedzima Tokijā, Japānā, 1934. gadā. Pēc koledžas beigšanas viņš strādāja par spēļu automātu izgatavotāju. 1974. gadā viņš pievienojās ceļojumu aģentūrai un pēc vairākiem gadiem viesnīcas istabā biznesa ceļojuma laikā noskatījās savu pirmo pornofilmu.
Pēc tam viņš sāka pētīt industrijas darbību. Viņš satika pornofilmu režisoru Henriju Tsukamoto, kurš ierosināja Tokudam pamēģināt piedalīties kādā filmā. Šis ieteikums arī noveda līdz viņa pornoaktiera debijai.
Lasi vēl: Lūk, kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi
Tokuda stāsta, ka pirms filmēšanas darbiem vienmēr velta laiku, lai izteiktu komplimentus aktrisēm par viņu ķermeņa skaistumu. Tas arī viņam pašam liekot just lielāku uzbudinājumu un tieksmi pēc viņām.
Vīrietis atzīst, ka īpatnējā karjera palīdz viņam sirdī justies jaunam, un pieaugušo filmu veidošana ir lielisks veids, kā nodarbināt iztēli. Tas, savukārt, palīdz Tokudam, pēc viņa vārdiem, neļaut lielajam vecumam sevi padarīt vārgu.
Avots: mirror.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- “Tas nav pats svarīgākais dzīvē…”: aktrise un psiholoģe Diāna Zande negaidīti par savu dzīvi atklāj līdz šim nezināmus faktusby Laura Andersone
- Ļoti spēcīgi, neprognozējami negaisi, kas izveidojas dažu minūšu laikā: meteorologs Toms Bricis brīdina par laika apstākļiem šajā nedēļāby Laura Andersone
- “Vai tik šis nav tas ļaunais?”: latviešu biologs skaidro, kā atpazīt “spāņus” no citiem gliemežiem un nenodarīt skādi vietējai mikrofloraiby Laura Andersone