Desas salātu pagatavošana:
Desu sagriežam mazās plānās strēmelītēs, sīpolu sagriežam pusgredzenos. Ķiršu tomātus vajadzētu sagriezt plānās šķēlēs.
Ja ķiršu vietā izmantojat lielu tomātu, tam ir jāizņem serde.
Lasi arī: Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt
Bļodā apvienojam desu, sīpolu un tomātus. Pievienojam kukurūzu bez šķidruma. Sastāvdaļas pārkaisa ar sāli, pārlej ar majonēzi un kārtīgi samaisa.
VIDEO:
Ja ir vēlme, majonēzi var nomainīt ar krējumu. Tā desas salāti kļūs veselīgāki, iegūs jaunas garšas notis.
Tevi noteikti interesēs
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Atdevu draudzenei Karīnai pusi no savām drēbēm; “paldies” vietā saņēmu vien pārmetumus
- ”Omniva” gatavojas īpašnieka maiņai: ko tas nozīmē un kā tas varētu skart klientus
- Kritika par “Straumes” sudraba monētu tirdzniecību: Latvijas Banka saskaras ar nepieredzētu situāciju un neapmierinātību
- Lai gan daudzi autovadītāji Latvijā joprojām brauc ar šādu ”tūningu”, par to uz ceļa var ne tikai anulēt TA, bet arī piemērot sodu
- Pirmo reizi 5gadu laikā es uzaicināju pie sevis vīrieti (53), bet pēc 40 minūtēm mūsu “romantiskais vakars” pārvērtās par ļoti dīvainu









