Desas salātu pagatavošana:
Desu sagriežam mazās plānās strēmelītēs, sīpolu sagriežam pusgredzenos. Ķiršu tomātus vajadzētu sagriezt plānās šķēlēs.
Ja ķiršu vietā izmantojat lielu tomātu, tam ir jāizņem serde.
Lasi arī: Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt
Bļodā apvienojam desu, sīpolu un tomātus. Pievienojam kukurūzu bez šķidruma. Sastāvdaļas pārkaisa ar sāli, pārlej ar majonēzi un kārtīgi samaisa.
VIDEO:
Ja ir vēlme, majonēzi var nomainīt ar krējumu. Tā desas salāti kļūs veselīgāki, iegūs jaunas garšas notis.
Tevi noteikti interesēs
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā
- Mans franču draugs reiz pagatavoja šīs dievīgās smalkmaizītes: pildītas ar mascarpone un citronu krēmu
- Kāpēc kaķis izvēlas tieši tevi: 4 galvenie faktori, kas to ietekmē
- No 1. janvāra stāsies spēkā ātruma ierobežojums gājējiem – skaidrojam kurā valstī
- Kāpēc melnās skrūves nav labākā izvēle: stāstu, ko pārbaudīju praksē
- Stipras lietusgāzes un spiediena svārstības: ļaudis brīdina par laikapstākļu izmaiņām – kad snigs?








