Desas salātu pagatavošana:
Desu sagriežam mazās plānās strēmelītēs, sīpolu sagriežam pusgredzenos. Ķiršu tomātus vajadzētu sagriezt plānās šķēlēs.
Ja ķiršu vietā izmantojat lielu tomātu, tam ir jāizņem serde.
Lasi arī: Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt
Bļodā apvienojam desu, sīpolu un tomātus. Pievienojam kukurūzu bez šķidruma. Sastāvdaļas pārkaisa ar sāli, pārlej ar majonēzi un kārtīgi samaisa.
Ja ir vēlme, majonēzi var nomainīt ar krējumu. Tā desas salāti kļūs veselīgāki, iegūs jaunas garšas notis.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā bieži nedrīkst apciemot aizsaulē aizgājušo radinieku atdusas vietasby Sandra Ločmele
- Tagad es vienmēr katrā istabā ievietoju glāzi ar sāli. Viesnīcas istabene man parādīja vienkāršu knifiņuby Rinalds Bergmanis
- Nevēlos mainīt savu uzvārdu – kā reaģēt, ja topošā vīra ģimenei tas nepatīkby Rinalds Bergmanis