Desas salātu pagatavošana:
Desu sagriežam mazās plānās strēmelītēs, sīpolu sagriežam pusgredzenos. Ķiršu tomātus vajadzētu sagriezt plānās šķēlēs.
Ja ķiršu vietā izmantojat lielu tomātu, tam ir jāizņem serde.
Lasi arī: Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt
Bļodā apvienojam desu, sīpolu un tomātus. Pievienojam kukurūzu bez šķidruma. Sastāvdaļas pārkaisa ar sāli, pārlej ar majonēzi un kārtīgi samaisa.
Ja ir vēlme, majonēzi var nomainīt ar krējumu. Tā desas salāti kļūs veselīgāki, iegūs jaunas garšas notis.
Tevi noteikti interesēs
- Aprīļa sākums aizsaucis mūžībā leģendāru dziedātāju, kurš līdz pēdējām minūtēm bija īsts cīnītājsby Sandra Ločmele
- Ko nozīmē mazā zivtiņa uz automašīnas aizmugures — izskaidrojam tās patieso nozīmiby Rinalds Bergmanis
- Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt 19.aprīlī, Klusajā sestdienā, lai neveiksmes jūs nevajātu arī pēc Lieldienāmby Sandra Ločmele