Desas salātu pagatavošana:
Desu sagriežam mazās plānās strēmelītēs, sīpolu sagriežam pusgredzenos. Ķiršu tomātus vajadzētu sagriezt plānās šķēlēs.
Ja ķiršu vietā izmantojat lielu tomātu, tam ir jāizņem serde.
Lasi arī: Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt
Bļodā apvienojam desu, sīpolu un tomātus. Pievienojam kukurūzu bez šķidruma. Sastāvdaļas pārkaisa ar sāli, pārlej ar majonēzi un kārtīgi samaisa.
Ja ir vēlme, majonēzi var nomainīt ar krējumu. Tā desas salāti kļūs veselīgāki, iegūs jaunas garšas notis.
Tevi noteikti interesēs
- Vienkāršs triks ar ūdeni dubultos jūsu dārza ražu – pārbaudiet pašiby Anete Vītola
- Garšīgi un koši salāti “Malahīta rokassprādze” – ideāli piemēroti svētku galdamby Anete Vītola
- Tas sāksies 14.maijā: krusa, lietus, auksts vējš – meteorologs Toms Bricis neiepriecina ar šīs nedēļas prognozēmby Laura Blūma