Kartupeļus sasmalcinu biezenī. Pievienoju sviestu, rīvētu sieru, garšvielas (parasti ņemu saspiestu ķiploku un nedaudz muskatrieksta). Sajauc (es to daru, izmantojot kartupeļu smalcinātāju).
Tagad olu dzeltenumi. Pievienoju un vēlreiz samīcu mīcekli.
Kāpēc es labprātāk izmetu nevajadzīgu apģērbu, nevis atdāvinu to citiem – bet viss nav tik vienkārši
Kartupeļus pārlieku konditorejas maisiņā un izspiežu uz cepešpannas. Kā šis:
Šim nolūkam varat izmantot konditorejas maisiņu vai biezu piena vai skābā krējuma maisiņu. Cepamo paplāti var pārklāt ar cepampapīru. Es izmantoju atkārtoti lietojamu silikona paklājiņu.
Tagad lieku sagatavoto gaļas pildījumu. Un virsū arī pārklāju ar kartupeļiem:
Cepeškrāsni uzkarsēju līdz 220 grādiem. Ielieku pannu cepeškrāsnī un cepu 10-15 minūtes. Var pasniegt ar krējumu…
Sastāvdaļas:
Kartupeļi – 800 g
• Sviests – 50 g
• Siers – 60 g
• Olu dzeltenumi – 2 gab.
• Muskatrieksts – šķipsniņa
• Granulēti ķiploki – 1 tējk.
• Cepta tītara (vai vistas gaļa) - 200 g (vai vārīta)
• Sīpols – 1 gab.
• Augu eļļa – 3 ēd.k.
• Malti melnie pipari
• Sāls
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Visos bankomātos masveidā sāk uzstādīt īpašu pakalpojumu, kurš atvieglos dzīvi klientiem: tomēr ir viens ”bet”by Sandra Vīgante
- Nedēļas nogalē pie manis pienāca kaimiņiene: “Olga, mēs jau pusgadu esam kopā ar jūsu vīru…”by Rinalds Zembergs
- “Tas nav pareizi! Virtuvē jāstāv sievietei, bet tev te ir nezin, kas!” – uzstāja mana mammaby Laura Andersone