Kartupeļus sasmalcinu biezenī. Pievienoju sviestu, rīvētu sieru, garšvielas (parasti ņemu saspiestu ķiploku un nedaudz muskatrieksta). Sajauc (es to daru, izmantojot kartupeļu smalcinātāju).
Tagad olu dzeltenumi. Pievienoju un vēlreiz samīcu mīcekli.
Kāpēc es labprātāk izmetu nevajadzīgu apģērbu, nevis atdāvinu to citiem – bet viss nav tik vienkārši
Kartupeļus pārlieku konditorejas maisiņā un izspiežu uz cepešpannas. Kā šis:
Šim nolūkam varat izmantot konditorejas maisiņu vai biezu piena vai skābā krējuma maisiņu. Cepamo paplāti var pārklāt ar cepampapīru. Es izmantoju atkārtoti lietojamu silikona paklājiņu.
Tagad lieku sagatavoto gaļas pildījumu. Un virsū arī pārklāju ar kartupeļiem:
Cepeškrāsni uzkarsēju līdz 220 grādiem. Ielieku pannu cepeškrāsnī un cepu 10-15 minūtes. Var pasniegt ar krējumu…
Sastāvdaļas:
Kartupeļi – 800 g
• Sviests – 50 g
• Siers – 60 g
• Olu dzeltenumi – 2 gab.
• Muskatrieksts – šķipsniņa
• Granulēti ķiploki – 1 tējk.
• Cepta tītara (vai vistas gaļa) - 200 g (vai vārīta)
• Sīpols – 1 gab.
• Augu eļļa – 3 ēd.k.
• Malti melnie pipari
• Sāls
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā sievietes gados vairs negrib precētiesby Rinalds Bergmanis
- Vīrs pēc daudziem laulībā nodzīvotiem gadiem paziņoja, ka grib šķirties; Par Maijas atbildi un sagatavoto “pārsteigumu” vēl tagad runā teju visa Teikaby Laura Blūma
- Augu laistīšana ar alu – viss, kas jāzina par šo paņēmienu, lai nebūtu slikts rezultātsby Anete Vītola