Pat karstākajās vasaras dienās jūsu paduses paliks sausas ar vienu vienkāršu triku

Ja nav veselības problēmu un sviedri vienkārši traucē, šeit ir risinājumi. Mūsu atrastie līdzekļi ir diezgan efektīvi, lai tiktu galā ar uzdevumu. Kā arī mēs jums pateiksim, kā samazināt svīšanu pirms svarīgas tikšanās.

Viens efektīvs veids, kā cīnīties ar dzelteniem plankumiem, ir cepamās sodas un ūdeņraža peroksīda maisījums. Sajauc glāzē 20 g cepamās sodas un 100 ml ūdeņraža peroksīda. Rūpīgi samaisa, pārlej ar maisījumu traipiem un maigi noberz ar vecu zobu birsti. Atstājiet uz 10 minūtēm, lai produkts dziļi iesūktos audumā. Pēc tam vienkārši nomazgājiet lietu vēlamajā režīmā.

Lasi arī: Vecas zāļu tantes mēslojuma recepte, no kuras augi aug kā noburti pat karstā un sausā vasarā

Lasi arī: Pieredzējuši dārzkopji visu gadu vāc ziepju paliekas, lai pēc tam tās izmantotu dārzā. Kolorādo vaboles un kāpuri vairs nebūs problēma

Ir vēl viens veids, kā noņemt traipus, kas ir ne tikai efektīvs, bet arī budžetam draudzīgs. Tas ir parasts etiķis. Uz traipa uzlej aptuveni 100 ml etiķa un ļauj 15 minūtes ievilkties. Pēc tam nomazgājiet priekšmetu. Ja apģērbs ir baltā krāsā, tad to vēlams izkārt, lai žūst saulē.

Citi padomi

Vēl viens unikāls veids, kā cīnīties ar dzelteniem sviedru traipiem, ir aspirīna tablete. Tā satur salicilskābi, kas dziļi iesūcas audumā un iznīcina nepatīkamos dzeltenos plankumus. Izšķīdiniet aspirīna tableti glāzē ūdens. Uzklājiet līdzekli uz traipa ar zobu birsti un atstājiet uz apmēram 10 minūtēm. Pēc tam mazgājiet veļu parastajā veidā.

Lai arī: Kāpēc pieredzējušas saimnieces mērcē riekstus vismaz 6 stundas

Kā samazināt svīšanu

Tagad par solīto bonusu. Efektīva sviedru bloķētāja recepte no dabīgiem produktiem. Viss, kas jums nepieciešams, ir cepamā soda un citronu sula. Šo maisījumu var lietot pat jutīgai ādai.

Seklā traukā ieber tējkaroti cepamās sodas un izspied tajā sulu no viena citrona. Labi samaisiet, lai izveidotu viendabīgu pastu. Pēc tam paņemiet vates spilventiņu, iemērciet to iegūtajā šķidrumā un viegli berzējiet zem rokām. To var izmantot arī citās vietās, kur ir spēcīga svīšana. Ļaujiet nožūt 15 minūtes un noskalojiet ar tīru ūdeni. Pēc tam uzklājiet savu parasto pretsviedru līdzekli.

Šis risinājums ievērojami samazinās izdalīto sviedru apmēru!

Arī interesanti: “Manas 600 mārciņas.Dzīve” zvaigzne devies mūžībā dažas dienas pēc 49. dzimšanas dienas. Visi ir pārsteigti par to, kā tas varēja notikt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment