Otrajai metodei sagrieztos lociņus sasmalcinu ar blenderī. Vispirms sasmalcinu daļu lociņu, tad pievienoju pārējos sagrieztos lociņus un tā līdz beigām sasmalcinu visu lociņu daudzumu.
Pēc tam blendera traukā pievienoju mīkstu sviestu — uz 200 gramiem zaļā lociņa pievienoju vienu sviesta paciņu, tas ir 180 grami. Tagad ar blenderi maisu zaļos lociņus kopā ar sviestu līdz viendabīgai konsistencei.
Neaizmirstiet pievienot sāli pēc garšas — es pievienoju tējkaroti ar nelielu kalniņu. Lūk, tādu zaļo sviestu man izdevās pagatavot! Tagad atliek to pārlikt pārtikas konteineros un likt uzglabāšanai saldētavā.
Pie mīnus 18 grādiem šāds sviests var glabāties 10–12 mēnešus, protams, ja sviests bija svaigs. Tas ir ļoti aromātisks un garšīgs papildinājums daudziem ēdieniem. To var vienkārši uzsmērēt uz maizes vai karstās tostermaizes.
Variantu ir ļoti daudz! Jūs pat nevarat iedomāties, cik aromātisks tas ir ziemā!
Lasi vēl: Jūnijs 2025: Liktenīgu pārmaiņu mēnesis – 5 Zodiaka zīmju dzīve vairs nebūs tāda kā agrāk
Ja jums, tāpat kā man, ir liela raža ar zaļajiem lociņiem, noteikti pamēģiniet tos sagatavot ziemai — es esmu pārliecināta, ka jums patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Sliktas ziņas daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem saistībā ar ūdens skaitītājiem: ”Maciņus nāksies atvērt krietni plašāk”
- Draudzene Dace palūdza izpalīdzēt un nostrādāt viņas maiņu kafejnīcā, tur negaidīti viņa ieraudzīja savu vīru
- Rīga kā Eiropas dārgakmens: 55 km virtenes un 6000 dekori pārvērš pilsētu Ziemassvētku pasakā (+ FOTO)
- Nudien neparasti un ļoti garšīgi Jaungada salāti “Zirga pakavs”, kas ir vienkārši pagatavojami un garšo visiem
- Pirmo reizi 5gadu laikā es uzaicināju pie sevis vīrieti (53), bet pēc 40 minūtēm mūsu “romantiskais vakars” pārvērtās par ļoti dīvainu













