Otrajai metodei sagrieztos lociņus sasmalcinu ar blenderī. Vispirms sasmalcinu daļu lociņu, tad pievienoju pārējos sagrieztos lociņus un tā līdz beigām sasmalcinu visu lociņu daudzumu.
Pēc tam blendera traukā pievienoju mīkstu sviestu — uz 200 gramiem zaļā lociņa pievienoju vienu sviesta paciņu, tas ir 180 grami. Tagad ar blenderi maisu zaļos lociņus kopā ar sviestu līdz viendabīgai konsistencei.
Neaizmirstiet pievienot sāli pēc garšas — es pievienoju tējkaroti ar nelielu kalniņu. Lūk, tādu zaļo sviestu man izdevās pagatavot! Tagad atliek to pārlikt pārtikas konteineros un likt uzglabāšanai saldētavā.
Pie mīnus 18 grādiem šāds sviests var glabāties 10–12 mēnešus, protams, ja sviests bija svaigs. Tas ir ļoti aromātisks un garšīgs papildinājums daudziem ēdieniem. To var vienkārši uzsmērēt uz maizes vai karstās tostermaizes.
Variantu ir ļoti daudz! Jūs pat nevarat iedomāties, cik aromātisks tas ir ziemā!
Lasi vēl: Jūnijs 2025: Liktenīgu pārmaiņu mēnesis – 5 Zodiaka zīmju dzīve vairs nebūs tāda kā agrāk
Ja jums, tāpat kā man, ir liela raža ar zaļajiem lociņiem, noteikti pamēģiniet tos sagatavot ziemai — es esmu pārliecināta, ka jums patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Zēns uzdāvināja skolotājai dīvainu kastīti, bet klasesbiedri smējās par viņu- kad skolotāja atvēra kastīti, visi samulsaby Sandra Ločmele
- Gaisīgi, maigi un apetelīgi salāti “Maigums” svētku galdamby Anete Vītola