Otrajai metodei sagrieztos lociņus sasmalcinu ar blenderī. Vispirms sasmalcinu daļu lociņu, tad pievienoju pārējos sagrieztos lociņus un tā līdz beigām sasmalcinu visu lociņu daudzumu.
Pēc tam blendera traukā pievienoju mīkstu sviestu — uz 200 gramiem zaļā lociņa pievienoju vienu sviesta paciņu, tas ir 180 grami. Tagad ar blenderi maisu zaļos lociņus kopā ar sviestu līdz viendabīgai konsistencei.
Neaizmirstiet pievienot sāli pēc garšas — es pievienoju tējkaroti ar nelielu kalniņu. Lūk, tādu zaļo sviestu man izdevās pagatavot! Tagad atliek to pārlikt pārtikas konteineros un likt uzglabāšanai saldētavā.
Pie mīnus 18 grādiem šāds sviests var glabāties 10–12 mēnešus, protams, ja sviests bija svaigs. Tas ir ļoti aromātisks un garšīgs papildinājums daudziem ēdieniem. To var vienkārši uzsmērēt uz maizes vai karstās tostermaizes.
Variantu ir ļoti daudz! Jūs pat nevarat iedomāties, cik aromātisks tas ir ziemā!
Lasi vēl: Jūnijs 2025: Liktenīgu pārmaiņu mēnesis – 5 Zodiaka zīmju dzīve vairs nebūs tāda kā agrāk
Ja jums, tāpat kā man, ir liela raža ar zaļajiem lociņiem, noteikti pamēģiniet tos sagatavot ziemai — es esmu pārliecināta, ka jums patiks!
Tevi noteikti interesēs
- “Šis bija grūts periods…”: aktrise Rēzija Kalniņa atklāj pēdējā gada laikā notikušo
- Stipras lietusgāzes un spiediena svārstības: ļaudis brīdina par laikapstākļu izmaiņām – kad snigs?
- Atradu vienkāršu veidu, kā padarīt auto lukturus spilgtākus — dalos, kā to izdarīt soli pa solim
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā











