Pat sifons nav jānoņem! Viens no labākajiem veidiem: kā ātri atbrīvoties no aizsprostojuma?

Daudzi iedzīvotāji agrāk vai vēlāk saskaras ar virtuves izlietņu vai vannas aizsērējumiem. Nenoliedzami, aizsērējums ir nepatīkams fakts un lielākajai daļai mūsdienu mazgātavu vantūza lietošana kļūst neiespējama ūdens izliešanas sistēmas īpatnību dēļ.

Vairumā gadījumu ar vantūzi netiek radīts spiediens, kas izsistu aizsērējumu, jo pastāv pārplūdes atvere, kas aizsargā rezervuāru no pārpildes un līdz ar to caur šo atveri arī tiek noslogots viss radītais spiediens.

Un, kad nav iespējams izlauzties cauri bloķēšanai, mēs sākam izjaukt sifona struktūru. Ja tas ir viegli pieejams, tad tā nav problēma, taču pusē gadījumu sifoni ir paslēpti aiz dekoratīviem aizslietņiem, aiz kastēm un flīzēti vannas istabās, turklāt var atrasties arī neērtās vietās. Bet biežāk nekā nē, jūs vienkārši nevēlaties par viņiem uztraukties …

Šajā rakstā es jums parādīšu lielisku veidu, kā vienkāršā veidā atbrīvoties no aizsērējuma caur kanalizācijas atveri.

Tiklīdz ūdens sāk lēnām izplūst, neļaujiet šai situācijai sākties un nesteidzieties attīt sifonu.

Tīrīšanai mums ir nepieciešams neliels gabals no 20 līdz 30 cm elastīgas savītas stieples ar šķērsgriezumu no 2,5 līdz 4 kv.mm. (ne vairāk).

Tālāk mums ir jānoņem izolācija no viena gala līdz 1 cm dziļumam.

Lasi vēl: Tavs maciņš būs piepildīts ar lielām banknotēm: Globa prognozēja finansiālu veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 13. aprīļa

Pēc tam salieciet visus vadus sēnītes veidā, vienmērīgi sadalot tos pa apkārtmēru:

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment