“Pat tad, ja krievu sievietei ir daudz naudas, viņa tik un tā nebūs pienācīgi tērpta” – Ļenas Miro skarbie vārdi

“Pat tad, ja krievu sievietei ir daudz naudas, viņa tik un tā nebūs pienācīgi tērpta” Ļenas Miro skarbie vārdi.

Krievu tautības sievietes ir slavenas sava skaistā ārējā izskata dēļ. Skaista ādas, matu un acu krāsa, lieliska figūra. Taču stils un mode, kā apgalvo daudzi kritiķi, nav viņu stiprā puse.

Blogere Ļena Miro, kura sabiedrībā labi zināma savu aso komentāru dēļ, kurus viņa vērš pret šovbiznesa zvaigznēm, izteica ļoti provokatīvu viedokli par krievu tautības sieviešu vulgāro dabu.

 Krievu tautības sievietes apģērbs

Jūs neesat vainīgi pie tā, ka esat tērpti kā nevīžas!

“Pat tad, ja krievu sievietei ir daudz naudas, viņa tik un tā nekad nebūs pienācīgi tērpta. Viņu var redzēt jau pa gabalu: krūtis, kuras viņa nemāk savaldīt, kā arī leoparda raksts, kas izceļas no pūļa. Kolhoznieki. Kodes. Gaumes nekādas. Govis ar segliem.

Es ilgi domāju, kur tad ir tas īstais iemesls. Nabadzība? Taču ir pat redzama likumsakarība: jo vairāk naudas, jo briesmīgāk tērpta govs. Vislabākos kadrus var redzēt pasaules kūrortpilsētās un saviesīgos pasākumos.

Pēc tam es iedomājos, ka pie vainas padomju laiku vēsture. Žurkas kažokādas apkakle, kas bija kādas padomju partijas amatpersonas ikdienas garderobe. Taču arī tas nav iemesls! Jau ceturtdaļa gadsimta pagājusi, bet pelēkā bezgaumība vēl iezogas viņu ģērbtuvēs.”

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas tieši pēc Ļenas Miro domām vainojams šajā “situācijā”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment