Pagatavošana:
Ķirbi notīriet, sagrieziet gabaliņos, aplejiet ar olīveļļu un pārkaisiet ar svaigu timiāna zariņu un sāli. Cep cepeškrāsnī zem folijas30 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Sīpolus sagriež šķēlēs. Apcep uz vidējas uguns, līdz viegli apbrūnē, pievieno tomātus un vāra vēl 10 minūtes.
Lasi vēl: 3 karotes kafijas palīdzēs: kas jums jādara, lai apturētu matu izkrišanu aukstā laikā
Pievieno ceptu ķirbi, pat ar šķidrumu, ja tāds ir uz cepšanas paplātes. Ielej arī dārzeņu buljonu vai ūdeni, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ar blenderi visu sablenderē. Vajadzīgo biezumu regulē ar ūdeni.
Tevi arī varētu interesēt
Pēc garšas pievienojiet sāli un kariju. Pasniedziet ēdienu karstu, pārlietu ar ķirbju sviestu un pārkaisītu ar nedaudz kaltētām ķirbju sēklām.
Tevi noteikti interesēs
- Jūnija sākums apbēdinās ar laikapstākļiem, un diemžēl uz kādu laiku nāksies atvadīties no vasarasby Sandra Ločmele
- Dārza darbu Mēness kalendārs no 12. līdz 18.maijam: kas jāizdara dārzniekiem savos dārzosby Laura Blūma
- Tiešais reiss no Arktikas: meteoroloģijas eksperts Martins Bergšteins nemaz neiepriecina ar laika ziņām šai un arī nākošajai nedēļaiby Laura Blūma