Pagatavošana:
Ķirbi notīriet, sagrieziet gabaliņos, aplejiet ar olīveļļu un pārkaisiet ar svaigu timiāna zariņu un sāli. Cep cepeškrāsnī zem folijas30 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Sīpolus sagriež šķēlēs. Apcep uz vidējas uguns, līdz viegli apbrūnē, pievieno tomātus un vāra vēl 10 minūtes.
Lasi vēl: 3 karotes kafijas palīdzēs: kas jums jādara, lai apturētu matu izkrišanu aukstā laikā
Pievieno ceptu ķirbi, pat ar šķidrumu, ja tāds ir uz cepšanas paplātes. Ielej arī dārzeņu buljonu vai ūdeni, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ar blenderi visu sablenderē. Vajadzīgo biezumu regulē ar ūdeni.
Pēc garšas pievienojiet sāli un kariju. Pasniedziet ēdienu karstu, pārlietu ar ķirbju sviestu un pārkaisītu ar nedaudz kaltētām ķirbju sēklām.
Tevi noteikti interesēs
- Šis produkts, kas atrodas jebkurā virtuvē, ir brīnišķīgs tomātu kopšanā: iesaka agronomi un pieredzējuši dārzniekiby Laura Andersone
- Īpaši tas gaidāms valsts centrālajos un austrumu rajonos: sinoptiķi nāk klajā ar brīdinājumu par laika apstākļiem trešdienby Laura Andersone
- Man pēc trim mēnešiem jādodas dzemdēt, bet Jelgavā joprojām dzīvojam īrētā dzīvoklīby Rinalds Bergmanis