Pagatavošana:
Ķirbi notīriet, sagrieziet gabaliņos, aplejiet ar olīveļļu un pārkaisiet ar svaigu timiāna zariņu un sāli. Cep cepeškrāsnī zem folijas30 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Sīpolus sagriež šķēlēs. Apcep uz vidējas uguns, līdz viegli apbrūnē, pievieno tomātus un vāra vēl 10 minūtes.
Lasi vēl: 3 karotes kafijas palīdzēs: kas jums jādara, lai apturētu matu izkrišanu aukstā laikā
VIDEO:
Pievieno ceptu ķirbi, pat ar šķidrumu, ja tāds ir uz cepšanas paplātes. Ielej arī dārzeņu buljonu vai ūdeni, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ar blenderi visu sablenderē. Vajadzīgo biezumu regulē ar ūdeni.
Tevi arī varētu interesēt
Pēc garšas pievienojiet sāli un kariju. Pasniedziet ēdienu karstu, pārlietu ar ķirbju sviestu un pārkaisītu ar nedaudz kaltētām ķirbju sēklām.
Tevi noteikti interesēs
- Dzeguzes tēviņš — kā viņu patiesībā sauc
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- Kad vīrs teica, ka grib aiziet, es viņam uzdevu tikai vienu jautājumu
- Sinoptiķi steidzami publicēja nepatīkamu laika prognozi 23. oktobrim: ko sagaidīt šajā dienā
- “Sals un sniegs var uznākt pēkšņi!”: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi mūs sagaida šajā nedēļā
- Dzīvoklis Zviedrijā ar āķi: vispirms ievācies, tad gribas aizbēgt no tā, lai gan šādi dzīvo paši zviedri