Pagatavošana:
Ķirbi notīriet, sagrieziet gabaliņos, aplejiet ar olīveļļu un pārkaisiet ar svaigu timiāna zariņu un sāli. Cep cepeškrāsnī zem folijas30 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Sīpolus sagriež šķēlēs. Apcep uz vidējas uguns, līdz viegli apbrūnē, pievieno tomātus un vāra vēl 10 minūtes.
Lasi vēl: 3 karotes kafijas palīdzēs: kas jums jādara, lai apturētu matu izkrišanu aukstā laikā
Pievieno ceptu ķirbi, pat ar šķidrumu, ja tāds ir uz cepšanas paplātes. Ielej arī dārzeņu buljonu vai ūdeni, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ar blenderi visu sablenderē. Vajadzīgo biezumu regulē ar ūdeni.
Tevi arī varētu interesēt
Pēc garšas pievienojiet sāli un kariju. Pasniedziet ēdienu karstu, pārlietu ar ķirbju sviestu un pārkaisītu ar nedaudz kaltētām ķirbju sēklām.
Tevi noteikti interesēs
- VID nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: tas skars visus iedzīvotājus no nākamā gada 1. janvāraby Laura Andersone
- Kāda Daugavpils kasiere atklāja kā patiesībā tiek maldināti pircēji pie kases: ”Viņi paši nemaz nenojauš”by Sandra Vīgante
- Skaists, bet nevēlams: kāpēc mūsu senči pie mājas nestādīja šo grezno kokuby Laura Andersone