Pagatavošana:
Ķirbi notīriet, sagrieziet gabaliņos, aplejiet ar olīveļļu un pārkaisiet ar svaigu timiāna zariņu un sāli. Cep cepeškrāsnī zem folijas30 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Sīpolus sagriež šķēlēs. Apcep uz vidējas uguns, līdz viegli apbrūnē, pievieno tomātus un vāra vēl 10 minūtes.
Lasi vēl: 3 karotes kafijas palīdzēs: kas jums jādara, lai apturētu matu izkrišanu aukstā laikā
VIDEO:
Pievieno ceptu ķirbi, pat ar šķidrumu, ja tāds ir uz cepšanas paplātes. Ielej arī dārzeņu buljonu vai ūdeni, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ar blenderi visu sablenderē. Vajadzīgo biezumu regulē ar ūdeni.
Pēc garšas pievienojiet sāli un kariju. Pasniedziet ēdienu karstu, pārlietu ar ķirbju sviestu un pārkaisītu ar nedaudz kaltētām ķirbju sēklām.
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs atklāj, ka janvāra sākums būs netipisks: ”Sniegpulkstenīši var mosties”
- Pašizsējas puķes nav sliktākas par petūnijām: tās zied īpaši krāšņi, bet par stādiem uz palodzes var aizmirst uz visiem laikiem
- Amerikānim nācās palikt kopā ar sievasmāti latvieti trīs dienas; otrajā dienā viņam nācās darīt to kas nepatīk
- Pusgadu tikos ar mājīgu un ideālu sievieti (50), bet vakariņu laikā viņa pateica vienu frāzi, un es beidzot sapratu, kas es viņai biju visus šos mēnešus
- “Tas taču ir bez maksas” teica māte, vācot lietas no cilvēkiem bez maksas, bet mums bija neērti iziet cilvēkos
- Vasilisa Volodina norāda uz 5 zodiaka zīmēm, kurām janvāris būs īpaši veiksmīgs









