Patiess dzīves stāsts par miskastnieku Miljonāru – “Pārtikai es neiztērēju vairāk par 10 eiro mēnesī!”

 

Pavisam nesen Heincs B. izņēmis 700 000 eiro skaidrā naudā, lai segtu izdevumus par jaunāko nekustamā īpašuma iegādi, kas ir viņa desmitā māja. Turklāt viņš ieguldījis vēl 100 000 eiro termiņnoguldījumos citā bankā, ņemot vērā jaunos ekonomiskos izaicinājumus un nepieciešamību pielāgot finanšu prasmes.

Heincs B. pauda savu viedokli, teikdams: “Citādi vairs nav nekādu procentu!”

 

Heincs B. izteicās šādi: “Citādi vairs nav nekādu procentu!”

 

Kāpēc Heincs B. izvēlas ieguldīt naudu īpašumos? Heincs B. izvēlas ieguldīt naudu īpašumos, pamatojoties uz vairākām interesantām finanšu stratēģijām. Viņš uzsver, ka īpašumi saglabā vērtību pat inflācijas apstākļos, tāpēc viņš izvēlas šo investīciju, lai mazinātu vērtības zaudējumus.

 

Kā papildu iespēju, viņš piemin arī zelta iegādi, kas ir viens no tradicionālajiem veidiem, kā saglabāt vērtību.

 

Tomēr viņa aizraušanās ar nekustamo īpašumu nepārprotami iet vēl tālāk. Heincs B. uzsvēra savu priekšroku mājokļiem, kas ir viegli sasniedzami ar velosipēdu. Šajā izvēlē iekļauta praktiska pieeja – viņš personīgi veic visus remontdarbus savu īrnieku labā.

Šāda veida pašnodarbinātība, kā viņš uzsver, ietaupa ievērojamu naudas summu. Viņš norāda, ka amatnieki prasa 55 eiro par pusstundu darba, un šķiet, ka šāds izdevums īrētā mājokļa remontam ir pārāk liels.

 

Šī pieeja parāda viņa mērķtiecību pielāgot izdevumus un saprātīgi pārvaldīt finanšu resursus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Viņš regulāri meklē ēdienu vietējās miskastēs, jo viņam šķiet nesaprotami, cik daudz derīga ēdiena cilvēki izmet ārā. Katru mēnesi viņš tērē līdz 10 eiro galvenokārt eļļām un citām gatavošanas sastāvdaļām, kuras viņš nevar atrast miskastēs.

 

Kāds ir Jūsu viedoklis par šāda miljonāra dzīvesveidu?

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment