Patiess sāncensis: atlētiskais un aizraujošais Opel Grandland X

Modernas, dinamiskas līnijas, stilīgs apvidus auto izskats un augsta sēdvieta ar labu, SUV raksturīgu, visaptverošu redzamību, kā arī virkne labāko tehnoloģiju, un arī daudz vietas un augsts komforts līdz pat pieciem piedzīvojumu kāriem pasažieriem – tas ir jaunais Opel Grandland X!

  • Tieši tas, ko vajag: Dinamisks kompaktais SUV strauji augošam tirgum
  • Elegants un plašs: Sportiskais stils ar skaidrām proporcijām un plašu salonu
  • Vislabākā saķere ar ceļu: IntelliGrip maksimālai saķerei uz jebkura seguma
  • Drošs un relaksējošs: Ultramodernās palīdzības sistēmas atvieglo braukšanu
  • Jaudīgs un ekonomisks: efektīvi dzinēji nodrošina dinamisku SUV braukšanas prieku
  • Pirmklasīga cenas un veiktspējas attiecība: Augstākās tehnoloģijas un komforts standartaprīkojumā
  • Ģimenes galva: Trešais Opel X modelis pēc Mokka X un Crossland X

Jaunpienācējs ir patiess sāncensis plaukstošajā SUV segmentā. Tikai kompaktajā klasē SUV daļa ir palielinājusies no septiņiem procentiem 2010. gadā līdz gandrīz 20 procentiem šogad. Ideāli aprīkots, jaunais Grandland X nonāk tirgū kā trešais Opel X ģimenes loceklis. Tas pievienojas Opel Crossland X un bestselleram Opel Mokka X, kas abi ir par aptuveni 20 cm īsāki. Tajā pašā laikā, Grandland X papildina plašo Opel piedāvājumu ļoti populārajā kompaktauto segmentā no Astra līdz Zafira.

Tas viss ir pieejams par īpaši pievilcīgu cenas – veiktspējas attiecību. Pēc pasaules pirmizrādes Starptautiskajā motoršovā (IAA) Frankfurtē, kas norisinās tieši šobrīd, jaunais Opel Grandland X jau ir pieejams Autofavorīts Opel salonos. Tas jau standartaprīkojumā ir aprīkots ar daudzām funkcijām. Tās ietver LED dienas gaitas gaismas, LED aizmugurējos lukturus, uz kameru balstītu joslu šķērsošanas brīdinājumu, ceļa zīmju atpazīšanu, viedo kruīza kontroli, palīdzības sistēmu braukšanas uzsākšanai slīpumā, radiosistēmu R 4.0 ar Bluetooth brīvroku tālruņa iespējām, gaisa kondicionēšanu ar daļiņu un aromātu filtru, komforta sēdekļus ar daudzām regulēšanas iespējām un 40:60 saliekamu aizmugures sēdekļa atzveltni. Opel OnStar jau ir standartaprīkojumā, sākot ar “Edition” aprīkojuma līmeni. Opel jaunā kompaktā SUV stilīgais un dinamiskais dizains padara to par īstu uzmanības piesaistītāju, īpaši ar papildus pieejamo divu toņu krāsojumu.

Rakstu iesaka: 

Avots: media.opel.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment